Gene, gene, gene… devenim obsedate de ele. Să arunce cu piatra cele care nu sunt ;)… şi nu vorbesc despre praf de piatră, dragele mele.

Genele reprezintă esenţa machiajului şi asigură imediat un aspect odihnit şi o privire misterioasă.

Putem şi ştim cum să îl facem. De aceea punem atîta concentrare în alegerea rimelului. De obicei, există două criterii pe care le avem în vedere:

<3 reclama (Ştiu că unele dintre dumneavoastră vă veţi simţi probabil ofensate de această sugestie, dar sloganurile şi genele modelelor au impact asupra imaginaţiei)

<3 bagheta – pare evident: aveţi o anumită preferinţă în ceea ce priveşte forma baghetei, prin urmare această alegere se restrânge la materialul din care este confecţionată, dacă este din silicon sau material sintetic. Majoritatea femeilor aleg baghete sintetice deoarece, pur şi simplu, le cunosc mai bine (şi de mai mult timp). Multe dintre noi cred în mod greşit că baghetele cu peri din silicon pot grupa genele. Între timp, siliconul este cel care surclasează an de an baghetele sintetice. Baghetele din silicon sunt, în mod categoric, mult mai precise şi mai eficiente, nu smulg genele şi nu ridică probleme la curăţare.

Sunt cele două puncte menţionate mai sus suficiente pentru alegerea rimelului potrivit? Pot aceste criterii de referinţă facilita achiziţionarea unui rimel?
Am veşti îngrijorătoare, fetelor.

Chiar dacă Eva Longoria vă spune că meritaţi – nu alergaţi încă la magazin. Aşteptaţi un moment, gândiţi-vă, citiţi ghidul meu şi abia apoi mergeţi la cumpărături.

Iată aici secretele unui rimel bun:

  1. Ambalaj – nu acordăm foarte multă atenţie ambalajului şi totuşi acesta este extrem de important. Mi s-a întâmplat de multe ori ca dopul de cauciuc să se lipească de partea superioară a recipientului, încetând astfel să-şi mai îndeplinească scopul (important). Drept rezultat, o cantitate excesivă de produs se depunde pe baghetă – aceasta devenind inutilă. În nici un caz, nu aş mai fi apropiat “acest” rimel de ochi. Un recipient solid constituie baza produsului şi indică grija producătorului faţă de client.
  2. Baghetă – da, în cest caz totul râmâne neschimbat – este cel mai important aspect al produsului. Bagheta creează întregul machiaj. O baghetă nepotrivită poate face chiar şi cea mai bună formulă inutilă. Cea mai bună baghetă este cea din silicon deoarece este precisă şi uşor de menţinut curată… Presupun că nu este necesar să menţionez cât de importantă este menţinerea baghetei rimelului curată? 😉 Desigur, nu recomand achiziţionarea unor rimeluri cu baghetă ciudată, care vă face să vă întrebaţi cum se foloseşte. Este minunat când bagheta este îngustă spre vârf – aceasta vă va permite aplicarea rimelului chiar şi la nivelul celor mai scurte gene.
  3. Formula rimelului – multe dintre noi nu ne gândim foarte mult la ingredientele din compoziţia rimelului sau dacă formula sa este foarte invazivă. Cu alte cuvinte, dacă rimelul, în afara machiajului spectacular, oferă genelor noastre… ceva în plus; ceva care să le facă frumoase şi bine îngrijite, dar care, de asemenea, să le împiedice căderea după doar câteva luni de aplicare a rimelului.

Verificaţi dacă rimelul dumneavoastră conţine „un ingredient special” care vă va ajuta genele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *