Iubesc noile tendinţele în culori nebuneşti şi cea mai bună metodă de relaxare este de a-mi vopsi părul într-o nuanţă nouă, intensă. Se pare că nu sunt singura care a dezvoltat acest obicei ciudat. Contrar părerii generale, stilurile bizare de păr sunt la modă şi acest lucru este uşor de observat atunci când ne uităm la fotografiile fetelor postate pe platformele sociale. De exemplu, Instagram este o sursă remarcabilă de inspiraţie pentru stilizarea părului!

Subiectul de astăzi: tendinţa părului tangerine!

Părul Tangerine – vopsirea sorbet a părului

Acest subtitlu ar trebui să vă ofere suficiente informaţii, dar vă voi explica oricum această tehnică. În săptămânile recente, părul tangerine a devenit una dintre cele mai la modă tendinţe de vopsire a părului, unde culoarea aprinsă contează cel mai mult.

Cele mai populare culori de păr sunt:

  • roz dulce,
  • portocaliu,
  • caisă,
  • lămâie,
  • câteodată lămâie verde.

Toate nuanţele alese pentru această transformare a părului sunt, evident, cele pe care le putem observa pe un sorbet de fructe. Acestea trebuie să fie aprinse, dulci şi să se asemene fructelor. Tehnica păr Tangerine necesită nuanţe saturate şi o imitaţie exactă a culorilor acestui desert îngheţat.

Doar pentru femeile îndrăzneţe!

Tendinţa părului Tangerine este o metodă de vopsire a părului, care implică aplicarea unor culori intense, de fructe, ce pot fi efectuate în câteva moduri.

  1. Aplicarea unei singure culori care devine mai puţin saturată spre vârfurile părului (ombre/sombre) sau o versiune curcubeu care necesită combinarea câtorva culori contrastante.
  2. Părul Tangerine poate fi permanent (vopsea), temporar, de exemplu pentru vacanţa de sărbători (tentă) sau doar până la următoarea spălare a părului (vopsea spay).

Cel mai important aspect totuşi este că, indiferent de metoda sau culoarea aleasă, trebuie să fiţi îndrăzneţe pentru a purta acest stil de păr. Dacă sunteţi mai degrabă o persoană rezervată, probabil că vă veţi simţi mai degrabă inconfortabil cu o nuanţă de păr atât de aprinsă. Pentru mine, tendinţa părului tangerine reprezintă o soluţie perfectă, la modă, interesantă, deoarece ador să îmi vopsesc părul şi să port culori neobişnuite.

Dragi Cititoare, dacă veţi adopta părul tangerine, trebuie să ştiţi că este mai eficient să plătiţi ceva mai mult şi să vizitaţi un profesionist care îşi cunoaşte bine meseria. O coafeză aleasă aleator vă poate distruge părul şi tot ce veţi obţine este un efect care poate fi descris politicos ca fiind departe de satisfăcător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *