Majoritatea produselor de frumusețe din ziua de astăzi sunt extrem de avansate din punct de vedere tehnologic. Ingredientele și tehnologiile au evoluat și se schimbă în mod regulat, dar unele dintre cele mai bune marci de cosmetice sunt cele vechi. Acestea sunt brandurile cu istorie și care au servit generații, uneori chiar sute de ani. Acest articol va lua în considerare câteva dintre cele mai vechi și mai cunoscute branduri de cosmetice din lume.

Kiehl’s

Kiehl’s este una dintre cele mai longevive mărci de cosmetice din lume. A fost fondată în anul 1851 în New York și este cea mai veche farmacie din orașul care încă funcționează sub același nume. Mărcile vin cu produse de îngrijire a pielii, produse pentru îngrijirea părului și alte produse cosmetice. Ei au fost aproape de la începutul produselor pentru îngrijirea pielii, și produsele lor îmbunătățesc încă pielea și părul multor persoane.

Rimmel London

Rimmel London este unul dintre puținele branduri care și-au păstrat popularitatea în ultimele două secole. Acest brand de cosmetice britanic a fost fondat în 1834 de către Eugene Rimmel și a devenit rapid renumit în rândul femeilor care vor să folosească produse de înfrumusețare comerciale. Marca are gamă largă de produse, de la rujuri la farduri de obraz și pudră. Cu toate că produsele s-au schimbat în decursul anilor, mărcile Rimmel London se bazează încă pe aceleași principii: calitate, lux și elegantă.

Shiseido

Shiseido este una dintre cele mai vechi mărci de cosmetice din lume. A fost fondată în 1872 în Japonia și a rămas una dintre cele mai recunoscute și mai bine apreciate branduri de înfrumusețare din Asia. Compania se concentrează pe produse pentru îngrijirea și înfrumusețarea pielii și încă oferă o gamă de produse excelente. Pentru această marcă, produsele s-au schimbat puțin în decursul anilor, adăugând întotdeauna concepte noi și produse care să ajute la îmbunătățirea aspectului pielii.

Avon

Avon a fost fondat în 1886 de către David H. McConnell și a crescut rapid în popularitate. Compania se ocupă de produse de îngrijire a pielii, produse pentru păr și produse cosmetice. Avon este cunoscut pentru produsele sale grozave, la prețuri accesibile, iar produsele sale sunt foarte populare în întreaga lume. Compania continuă să producă produse de înaltă calitate și la prețuri accesibile și încă se bazează pe aceleași principii de la fondarea sa. Compania deține și, de asemenea, fabrică produse de îngrijire a pielii și produse cosmetice care se folosesc de peste un secol.

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden este una dintre cele mai longevive și mai respectate mărci de cosmetice din lume. Fondat în 1910 de către Elizabeth Arden, se pare că acest brand rămâne una dintre cele mai populare mărci de cosmetice din lume. Compania se concentrează pe produsele de îngrijire a pielii și oferă produse pentru îngrijirea și tratarea diferitelor tipuri de piele. În prezent, compania produce și distribuie produse de înfrumusețare în întreaga lume și continuă să fie unul dintre cei mai buni producători de produse de îngrijire a pielii la nivel mondial.

Coty

Coty este unul dintre brandurile de cosmetice cu cea mai lungă istorie din lume. A fost fondat în 1903 și încă oferă produse de înfrumusețare de înaltă calitate. Compania se concentrează pe produse prevalent pentru îngrijirea și înfrumusețarea pielii, dar oferă produse și pentru păr. Produsele sunt de calitate de top, iar compania este recunoscută pentru produsele sale inovatoare. Compania a fost una dintre primele care au introdus produse în masă și conceptul de vânzare directă și a rămas una dintre cele mai bune mărci de cosmetice la nivel mondial.

L’Oreal

L’Oreal este cea mai cunoscută marcă de cosmetice și a fost fondată în 1909. Compania se ocupă de produse pentru îngrijirea pielii, produse pentru păr și produse cosmetice. L’Oreal se concentrează pe produse de înaltă calitate, de la produse de îngrijire a pielii și produse pentru îngrijirea și înfrumusețarea părului, la produse de machiaj și produse speciale. Compania a continuat să inoveze în domeniul cosmeticelor și oferă produse excelente. Compania are milioane de fani prin întreaga lume și este încă unul dintre cei mai buni producători de produse cosmetice din lume.

HM Comay

HM Comay este cel mai vechi brand de cosmetice din lume. Comp