Cum procedați pentru a vă întări genele? Încercați să le îngrijiți cumva? Până acum, am crezut că genele sunt doar gene – te-ai născut cu ele și trebuie să fii mulțumită de aspectul lor, indiferent dacă este sau nu satisfăcător. De fapt, putem – sau ar trebui – să îmbunătățim aspectul genelor și să le îngrijim. Odată ce faceți asta, vă puteți aștepta ca genele să răspundă pe măsură. Uleiul de ricin, un remediu tradițional al bunicilor noastre, nu mi s-a potrivit 100% sau poate că sunt doar nerăbdătoare. În orice caz, într-o zi am găsit o informație despre serurile de îngrijire a genelor. Sunt sigură că majoritatea dintre dumneavoastră cunoașteți foarte bine aceste produse. Mie mi-a suscitat interesul. Am cumpărat cel mai bine evaluat ser – Lashcode primește recenzii pozitive și, conform utilizatoarelor, oferă cele mai satisfăcătoare efecte. Chiar așa este?

Lashcode: Preț, descriere, de unde se poate cumpăra

Lashcode este un produs cosmetic care poate fi cumpărat fără a ieși din casă. Două aspecte m-au surprins plăcut: livrarea rapidă (dacă nu greșesc, am primit comanda în doar 3 zile) și faptul că serul a fost sigilat corespunzător într-o cutie din carton. Ofertele speciale și reducerile frecvente de pe website-ul oficial Lashcode fac acest produs și mai atractiv. În general, Lashcode este mai mare decât majoritatea cosmeticelor similare, este eficient și durează foarte mult timp. Tubul este încântător, serul de gene are un aspect elegant, care bucură ochii. Îmi plac produsele de înfrumusețare cu aspect frumos, așa că acord atenție și design-ului – este important pentru mine. Deci, în acest caz, consider că ambalajul Lashcode este un plus 🙂

În ceea ce privește ingredientele, pot spune că serul de gene este bine compus – este, pur și simplu, perfect 🙂 Nu am descoperit niciun ingredient ciudat. Ce am descoperit, în schimb, este un amestec de substanțe, fiecare îndeplinind un rol special. Combinate impreună, toate ingredientele creează un amestec unic, conceput pentru a îmbunătăți genele și pentru a le oferi un aspect superb.

Genele mele înainte de tratamentul Lashcode

Genele mele nu aveau un aspect groaznic, dar nici nu erau uimitoare. Nu mă puteam lăuda că am gene frumoase și voluminoase. În plus, genele mele aveau tendința de a deveni fragile și de a cădea excesiv fie când treceam prin perioade stresante în viață, fie la schimbarea sezonului. Am sperat că serul Lashcode mă va ajuta să spun la revedere problemei:

  • genelor scurte
  • genelor subțiri
  • genelor slăbite care cad excesiv

Genele mele după tratamentul Lashcode

Sunt deja în a cincea lună de aplicare a serului Lashcode. Probabil că unele dintre voi vă întrebați acum cum se face aplicarea serului Lshcode. Dați-mi voie să vă asigur că aplicarea serului Lashcode este joacă de copii:

  • îndepărtați machiajul
  • luați serul Lashcode
  • folosiți pensula cu care este echipat serul și alunecați-o de-a lungul liniei inferioare și superioare a genelor
  • mergeți la culcare

Am auzit că serul poate fi aplicat și la nivelul sprâncenelor, dar nu am testat această soluție. Cred că sprâncenele mele arată destul de bine, ceea ce este o ușurare! Aplicarea Lashcode la nivelul pleoapelor durează literalmente câteva secunde, nu mai mult. Dacă vă este teamă să folosiți aplicatorul atât de aproape de globii oculari, puteți folosi o periuță curată și uscată și practica înainte puțin.

Nu am putut observa foarte multe schimbări în prima săptămână. M-am uitat cu atenție deoarece am dorit să observ orice semn de îmbunătățire, dar din păcate, nu era nimic de văzut. Evident, nu am fost descurajată deoarece știam că multe seruri de gene au nevoie de cel puțin două săptămâni pentru a oferi rezultate vizibile. Prin urmare, am continuat să aplic serul Lashcode continuu și, în curând, am fost surprinsă plăcut! În a doua săptămână, am observat că genele mele devin mai puternice și mai întunecate! De asemenea, am observat că datorită serului Lashcode, genele mele nu mai erau uscate. În schimb, au devenit rezistente. Ce minunat! Desigur, asta m-a încurajat și mai mult! În a treia săptămână de tratament cu serul Lashcode, nu am avut niciun motiv de uimire, dar la începutul celei de-a patra săptămâni, am observat că genele mele au căpătat un aspect diferit. În timpul acoperirii genelor cu rimel, mi-am pătat pleoapele superioare – o dovadă clară că genele au devenit mai lungi! De asemenea, am observat mici fire de păr crescute printre cele lungi. Ce doresc să spun este că genele mele s-au îndesit. Este incredibil cât de repede acționează acest ser de gene. Acum înțeleg toate aceste recenzii entuziasmate primite de serul de gene Lashcode.

Lashcode: opinia mea

Lashcode este cel mai bun ser de gene pe care l-aș fi putut alege. Este extrem de eficient și ieftin, mai ales când realizezi ce efecte magnifice oferă. În plus, acest ser de gene nu doar îmbunătățește procesul de creșetere a genelor, ci și lasă firele de păr mai întunecate și mai sănătoase: frumoase, rezistente, lucioase și bine hidratate. Din noi, serul Lashcode se bucură de multă popularitate, ceea ce nu este deloc surprinzător pentru mine. Sunt încântată să las o altă recenzie pozitivă.

Bine, acum am gene lungi. Ce urmează?

Dacă folosiți serul de gene, nu întrerupeți tratamentul atunci când ați obținut rezultatele pe care vi le-ați dorit întotdeauna. Trebuie să reaplicați serul Lashcode de 2-3 ori pe săptămână pentru a menține efectele. În plus, genele au nevoie de atenție, prin urmare:

  • acționați delicat fără a încerca să vă frecați la ochi în timpul zilei și fără a a îndepărta viguros machiajul de ochi
  • verificați întotdeauna ingredientele produselor cosmetice colorate și alegeți doar produse de frumusețe sigure care nu conțin substanțe controversate
  • utilizați produse demachainte delicate și de calitate superioară care conțin doar substanțe naturale

Sper că recenzia mea vă va ajuta să cumpărați serul de gene potrivit pentru dumneavoastră. Cunoașteți și alte seruri care merită recomandate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *