Hei, fetelor!

Ştiu că multe dintre dumneavoastră sunteţi interesate de tratementele cu ulei pentru păr (aplicarea de ulei la nivelul părului, aşa cum mai este denumită procedura) şi că aţi dori să ştiţi ce uleiuri să cumpăraţi. Merită să utilizăm uleiurile disponibile în farmacii? Care este efectul aplicării acestora la nivelul părului?

Multe dintre dumneavoastră sunt descurajate de formula uleioasă a uleiurilor, ceea ce vă face să abordaţi cu multă prudenţă această tehnică. În schimb, adăugarea unui ulei într-o mască sau balsam este o practică mai convenabilă şi oferă, într-adevăr, o îngrijire delicată, precum şi protecţie. Din păcate, această procedură nu va putea înlocui niciodată un tratament complet cu ulei de părul, care include şi scalpul.

Astfel, în ceea ce priceşte îngrijirea zilnică a părului, se recomandă adăugarea câtorva picături de ulei în balsam. În orice caz, cel puţin o dată pe săptămână, ar trebui să efectuaţi un tratament cu ulei complet, cu alte cuvinte, să aplicaţi un ulei natural la nivelul părului şi scalpului. O astfel de “mască pe bază de ulei” trebuie îndepărtată din păr după o oră sau lăsată peste noapte, spălând părul dimineaţa.

De asemenea, cunosc faptul că vă place să amestecaţi uleiuri cu balsamuri, prin urmare am preparat pentru dumneavoastră o recenzie despre un produs destul de neobişnuit, şi anume L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream. Acest produs aparţine uneia dintre multele game de îngrijire a părului, lansate de L’Oreal. Ei bine, dacă trebuie să aplicaţi uleiul imediat după spălarea părului, poate că este mai bine să o faceţi folosind un produs în formă de cremă specială de îngrijire? Cum a acţionat la nivelul părului meu? Crema de păr pe bază de ulei va câştiga în faţa unui balsam obişnuit amestecat cu un ulei natural?

Conform declaraţiilor producătorului, The Magical Power of Essential Oil Hair Cream hrăneşte părul, făcându-l uşor şi conferindu-i strălucire şi fineţe. Drept consecinţă, părul va deveni moale, hrănit şi protejat împotriva factorilor adverşi.

L’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream are un miros frumos şi conţine şase uleiuri naturale: ulei de muşeţel, ulei de floarea-soarelui, ulei de in, ulei de floare de lotus, ulei de trandafir şi ulei de Tahitian Gardenia.

Toate uleiurile menţionate mai sus oferă un tratament perfect părului, înbunătăţindu-i aspectul şi regenerându-l, în caz de deteriorare. Uleiul de floarea-soarelui hrăneşte părul, uleiul de muşeţel şi uleiul de floare de lotus conferă fineţe şi îl consolidează, calmând iritaţiile, uleiul de in şi uleiul de trandafir hidratează şi acţionează ca un balsam asupra părului, iar uleiul de Tahitian Gardenia închide cuticulele părului, netezeşte şi oferă o gamă largă de minerale. Toate uleiurile oferă acizi graşi esenţiali şi protejează părul împotriva soarelui, îngheţului, toxinelor şi temperaturilor ridicate.

Cum a acţionatL’Oreal Paris Elseve The Magical Power of Essential Oil Hair Cream la nivelul părului meu?

Trebuie să recunosc că abordarea mea cu privire la acest produs a fost mai degrabă sceptică, deoarece sunt un fan al tratamentelor tradiţionale cu ulei de păr şi consier că nimic nu poate înlocui puterea uleiurilor naturale aplicate direct la nivelul scalpului şi întregului păr. În orice caz, produsul Essential Oil Hair Cream lansat de L’Oreal Paris m-a surprins în mod plăcut. Desigur, nu voi înceta niciodată să folosesc un produs atât de profesional precum uleiul NanoilEssential Oil Hair Cream este faptul că formula sa nu este uleioasă şi nici nu supraîncarcă părul. Mi-a fost teamă că după îndepărtarea produsului cosmetic, părul meu va deveni greu şi plat, însă acesta a fost plin de strălucire, moale şi neted. Nu sunt sigură dacă acest produs va acţiona benefic pentru părul greu, cu porozitate ridicată, însă compania L’Oreal asigură că produsul Essential Oil Hair Cream este recomandat pentru toate tipurile de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *