Bună, fetelor!

În postarea de astăzi, haideţi să ‘aducem omagiu’ gelului Aloe care a devenit popular pe piaţa produselor cosmetice. Este printre cele mai de succes produse menţionate pe bloguri şi vloguri.

Holika Holika este deja un gel iconic pentru faţă, corp şi păr. Provine din insula exotică – Jeju –, cunoscută, de asemenea, sub numele de insula iubirii. (Fapt amuzant: Buretele unic de curăţare a tenului Konjac este, de asemenea, originar de pe acestă insulă).

Ce este fenomenul Holika Holika Gel?

Este atât de extraordinar precum este descris de vloggeri şi bloggeri de frumuseţe? Cum se utilizează gelul din insula Jeju pentru a obţine cele mai bune rezultate?

Nu voi da dovadă de originalitate. Daţi-mi voie să repet împreună cu toate femeile: Holika Holika este un geniu în îngrijirea cosmetică!

L-am cumpărat, l-am utilizat şi îl iubesc. Nu numai că este un produs natural şi conţine 99% extract de aloe (din zonele pure şi virgine ale Coreei de Sud), dar include, de asemenea, extracte de plante din castravete, bambus, mlădiţe de porumb şi seminţe de pepene.

Are un miros minunat şi se absoarbe rapid fără a lăsa reziduuri uleioade. Holika Holika este un produs perfect pentru vară – nu este nici dens, nici uleios. Are o aromă plăcută de castraveteşialoe vera. Produsul se poate aplica pe corp, mâini şi faţă. Gelul cu aloe este o bază excelentă pentru machiaj; fondul de ten nu se scurge de pe faţă, este extrem de durabil. În plus, aloe vera are proprietatea de a calma iritaţiile şi pielea înroşită, prin urmare acţionează foarte bine la nivelul pielii vascularizate puternic, cu predispoziţie acneică. Holika Holika este disponibil în două versiuni de capacitate: mai mare (250 ml) şi mai mică (50 ml).

Cred că produsul Holika Holika îmi electrizează un pic părul, de aceea îl prefer pentru îngrijirea pielii. Uleiurile naturale mi-au furat inima în îngrijirea părului şi nu cred că acest lucru se va schimba vreodată. Pe de altă parte, Holika Holika m-a însoţit în vacanţă, atunci când nu am avut timp de tratametele cu ulei pentru păr. Am masat gelul la nivelul vârfurilor de păr umede şi nu mi-am mai făcut nicio grijă cu privire la condiţia acestora. Gelul cu alor din insula Jeju este un produs minunat pentru vară deoarece poate înlocui câteva produse cosmetice: balsamul de păr, loţiunea de mâini şi picioare, gelul facial, baza de machiaj şi serul delicat pentru zona ochilor. Un balsam ideal de corp pentru zilele fierbinţi de vară. Îl recomand pentru vacanţă şi nu numai. Ar trebuie să-l aveţi întotdeauna la îndemână pentru a-l aplica ca e.g. ser facial de calamare a pielii în timpul iernii. Viva la Holika Holika! 🙂 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *