Nanobrow

Pregătiți-vă pentru o postare despre sprâncene, dragile mele. Știu că este un subiect de care sunteți foarte interesate în ultimul timp, în special acum când sprâncenele frumos subliniate și groase reprezintă cea mai fierbinte tendință în machiaj.

Cum se îngrijesc sprâncenele?

Cum știm de ce au nevoie?

Cum se folosesc serurile de sprâncene pentru a le îngroșa?

În cazul meu… am trecut prin suișuri și coborâșuri. Înainte de a deveni interesantă de îngrijirea sprâncenelor și de a utiliza serului Nanobrow, am aplicat doar machiaj de sprâncene. De cele mai multe ori, foloseam creion sau fard de sprâncene într-o nuanță apropiată de cea a părului. Cu o periuță oblică, trasam linii care să imite firele de păr lipsă pentru a-mi îngroșa sprâncenele. Câteodată, recurgeam chiar și la gel pentru a le corecta. Și, evident, îmi pensam firele de păr în plus cu ajutorul pensetei.

Doar recent am început să mă gândesc mai mult la această problemă. Am realizat că machiajul at trebui să înfrumusețeze fața, nu să funcționeze ca o mască de camuflare a inperfecțiunilor. Știam că trebuie să-mi îngrijesc sprâncenele din interior, să le hidratez și hrănesc pentru a se putea regenera și crește mai lungi și mai puternice. Dacă firele de păr sunt sănătoase, vor fi și frumoase.

CUM SE ÎNGRIJESC SPRÂNCENELE?

În primul rând, insist pe importanța unui tratament delicat. Aceste mici fire de păr pot cădea excesiv, pot deveni fragile și slăbite. De cele mai multe ori, noi suntem cele care contribuim cel mai mult la deteriorarea lor prin îndepărtarea agresivă și invazivă a machiajului sau prin utilizarea unor agenți puternici de curățare, de exemplu, pe bază de alcool. De asemenea, este important să acordăm atenție listei de ingrediente ale produselor cosmetice pe care le utilizăm în machiaj – cu cât sunt mai naturale, cu atât sunt mai benefice. Rețineți că sprâncenele (precum genele și părul) absorb ingredientele din conținutul produselor cosmetice. Este bine să ne asigurăm că acestea absorb substanțe sănătoase și prețioase.

CE SUBSTANȚE SUNT BENEFICE PENTRU SPRÂNCENE?

Aș dori să mă concentrez pe produsele cosmetice de îngrijire a sprâncenelor în loc de cele de machiaj, chiar dacă alegerea fardurilor de sprâncene potrivite este, de asemenea, importantă. Și acestea pot conține substanțe nutritive.

Indiferent de calitatea cosmeticelor de machiaj și a celor de îndepărtare a machiajului, este necesar să utilizați și un ser de sprâncene. De ce?

Sprâncenele au nevoie de substanțe nutritive pentru a crește, străluci și pentru a avea grosimea potrivită. Este imposibil să oferim sprâncenelor tot ce au nevoie prin alimentație, prin urmare, este necesar să le furnizăm aceste substanțe din exterior. Am realizat că îngrijirea sprâncenelor poate aduce rezultate foarte bune.

Balsamul meu preferat de sprâncene este Nanobrow. Am început să-l aplic acum 4 săptămâni și deja știu că acționează mai bine decât alte balsamuri pe care am avut oportunitatea (nu plăcerea…) să le testez.

SERUL DE SPRÂNCENE NANOBROW

Este un produs cosmetic pe care, cu siguranță, îl veți dori pe măsuța voastră de toaletă. Tubul elegant, mat și negru arată foarte bine, dar sincer, sunt mult mai impresionată de efectele serului Nanobrow decât de aspectul său.

Cum acționează?

Sunt în a treia săptămână de tratament cu serul Nanobrow. La început, aveam sprâncene subțiri, rare și decolorate. Astăzi, sprâncenele mele sunt complet schimbate! După doar câteva zile, firele de păr din zona sprâncenelor au devenit mai elastice, mai întunecate și mai strălucitoare. Aplicat cu regularitate, Nanobrow:

 • întunecă sprâncenele,
 • accelerează procesul de creștere,
 • hrănește, hidratează și regenerează,
 • îngroașă vizibil sprâncenele,
 • previne căderea firelor de păr.

Ce conține Nanobrow?

Toate aceste efecte sunt posibile datorită ingredientelor corespunzătoare incluse în compoziție. Nanobrow este compus din extracte naturale de plante cu substanțe nutritive adecvate care stimulează creșterea, hidratarea și regenerarea sprâncenelor.

Lista completă de ingrediente poate fi găsită fie pe website-ul oficial Nanobrow, fie în broșura serului de sprâncene. Dați-mi voie să vă prezint doar cele mai importante substanțe care oferă o îngrijire comprehensivă a sprâncenelor:

 • extracte de germeni de grâu și soia
 • extract de rădăcină de Baikal skullcap
 • extract de rădăcină de ginseng
 • pro-vitamina B5 (pantenol)
 • arginină, care este un aminoacid important
 • și multe, multe altele.

Un avantaj imens al serului Nanobrow este că nu conține parabeni, coloranți și arome artificiale sau ingrediente de origine animală (fără practici de cruzime împotriva animalelor).

Cum se utilizează?

Nanobrow trebuie aplicat în fiecare zi. Nu este o problemă majoră deoarece îl aplic imediat după demachiere. Deja m-am obișnuit cu această parte a rutinei mele de îngrijire din timpul serii.

Aplicarea în sine este extrem de facilă cu ajutorul aplicatorului convenavil, moale și oblic. Dar nu voi elabora despre asta – dacă veți cumpăra acest ser de sprâncene, veți vedea că aplicatorul facilitează aplicarea.

De unde se cumpără Nanobrow?

Pentru mai multe informații privind prețul, vă sfătuiesc să verificați website-ul oficial (nanobrow.ro). De aici puteți comanda serul original Nanobrow.

21 Comentarii “Cum se îngrijesc sprâncenele? Recenzie Nanobrow”

 1. marcela miron

  Folosesc ulei de ricin pentru sprâncenele mele. Acționează, cred, dar aplicarea zilnică nu este ușoară… vreau să testez un balsam cu formulă mai ușoară. 🙂

  Răspunde
 2. Nina M.

  Ce ser super! Nu știu dacă știți dar este vegan! <3

  Răspunde
 3. Florina

  Cât ține un tub?? Merită?

  Răspunde
 4. Lili

  Nu am idee cât de disperată trebuie să fii să plăteștoi atât de mult pentru un balsam

  Răspunde
  • mihaela

   evident, înseamnă că nu ai mari proleme cu sprâncenele ca noi. Sprâncenele mele erau asimetrice, rare și Nanobrow s-a dovedit a fi un miracol, așa că aș plăti orice preț pentru acest ser.

   Răspunde
 5. Zombi sexy

  Acționează de vis! 😀 😀

  Răspunde
 6. florentina

  Știi, am început să folosesc serul Nanobrow cam în același timp ca tine? 😛 Nu am observat că sprâncenele mele să devină mai închise la culoare, dar sprâncenele mele sunt întunecate de la natură. Dar acum sunt muly mai groase! 😉

  Răspunde
 7. Violeta

  Eram cam sceptică uitându-mă la aceste ingrediente, dar am fost pe website-ul producătorului și chiar nu conține nimic nociv 😮

  Răspunde
 8. Cristina din București

  Nu știu voi, dar eu îmi cumpăr. Sună foarte bine 🙂 Voi reveni cu o recenzie

  Răspunde
 9. dra Alexandra

  Wow, o recenzie despre serul mei preferat de sprâncene 🙂 Îl folosesc de șase luni. Recent, am cumpărat al doilea recipient și îl folosesc din când în când pentru a menține efectele 🙂

  Răspunde
 10. Venus

  Deja din a doua săptămână de tratament cu nanobrow, am observat primele efecte, este un ser uimitor, acționează foarte bine, efecte incredibile, preț accesibil, eficiență, o surpriză plăcută.

  Răspunde
 11. Ioana Gheorge

  Mă bucur să citesc o recenzie profesională. Minunat!

  Răspunde
 12. Elena Florea

  un ser incredibil, a dat viață sprâncenelor mele, am avut dintotdeauna sprâncene fragile, acum au o culoare frumoasă și par mult mai sănătoase

  Răspunde
 13. Cornelia

  Cât costă serul Nanobrow?

  Răspunde
 14. Gina_la_volan

  Am citit peste tot că este cel mai bun balsam, sunt impresionată de ingrediente, wow! <3

  Răspunde
 15. Floare_de_câmp

  Cel mai mare avantaj este eficiența și eficacitatea acestui ser, iar aplicarea este extrem de ușoară! Îl recomand din toată inima

  Răspunde
 16. CristinaIvan

  Un pic cam scump pentru mine, dar dacă, într-adevăr, are aceste efecte…

  Răspunde
 17. IrinaP

  Sunt alte seruri de două ori mai scumpe și nu la fel de bune ca acesta

  Răspunde
 18. Liciana

  Prietena mea a cheltuit o groază de bani pe seruri… cred că pe revitabrow și niciun rezultat incredibil…

  Răspunde
 19. Bianca

  prietena mea a folosit alte seruri și, de asemenea, nu a fost deloc mulțumită, iar al ei s-a consumat destul de repede…

  Răspunde
 20. Vitamine

  Mulțumesc pentru recenzie, grozavă, solidă și convingătoare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *