Luna aceasta se anunță călduroasă în majoritatea zonei noastre. În lunile de vară ne expunem de obicei la multă soare, ceea ce poate afecta frumusețea mâinilor și a unghiilor noastre. Expunerea prelungită la soare și călătoriile și înotul la piscină sau la mare pot afecta sănătatea pielii mâinilor noastre, făcându-o fragilă și uscată. Din acest motiv, este important să acordăm o atenție deosebită îngrijirii mâinilor noastre în această perioadă.

Un tratament bun de îngrijire este esențial pentru a menține unghiile și pielea în bună stare. Principiul de bază este acela de a le hrăni constant și profund. Motivul pentru care unghiile noastre se degradează mai repede în anotimpul estival, este acela că pătrunde prea puțină umiditate în ele. Undele solare calde reduc elasticitatea și rezistența la schimbări. Este foarte important să ne protejăm mâinile de soare și să-i oferim un tratament adecvat pentru a le recupera strălucirea și hidratarea.

Îngrijirea unghiilor în lunile de vară poate fi o experiență divertisantă, dacă știm să avem grijă de mine și să le oferim alinare mâinilor noastre. O veritabilă adevărată localizată în casa ta, care îți aduc armonie și relaxare. Acest Home SPA poate deveni o adevărată rutină de lux pe care să o savurezi în mod regulat.

Frumusețe și relaxare prin îngrijirea unghiilor

Îngrijirea unghiilor se referă la îndepărtarea plăcii de unghii vechi, exfolierea tălpii pielii și hidratarea pe cât posibil a unghiilor și a pielii. Prima etapă în îngrijirea unghiilor presupune curățarea lor în adâncime. Pentru a îndepărta resturile de lac de unghii, sau alte substanțe pe care le putem aplica asupra unghiilor, folosim o perie sau o spatulă de curățare. De asemenea, pentru a îndepărta stratul de protecție cauzat de aerul din exterior, folosim o soluție exfoliantă, care ne va îndepărta toate celulele moarte și care ne va oferi noi unghii sănătoase și strălucitoare.

După această etapă, este important să ne hidratăm unghiile cu uleiuri hidratante. Așadar, este necesar ca atunci când îngrijim unghiile, să ne asigurăm că uleiul hidratant, care conține uleiuri esențiale și extracte de plante, își face simțită efectul asupra sănătății unghiilor noastre.

Hydratarea prin măști pentru mâini

Mâinile noastre suferă de obicei mai multe de la schimbările extreme de temperatură și de la expunerea la soare. De aceea, este important să le oferim o hydratare corespunzătoare și să folosim produse hidratante speciale în timpul verii. Într-o sesiune de tratament de îngrijire a mâinilor noastre, măștile hidratante sunt cea mai bună opțiune pentru a hidrata profund pielea și unghiile noastre. Acestea pot fi preparate acasă cu ușurință și, de asemenea, oferă multiple beneficii de îngrijire.

De exemplu, amestecând ulei de măsline cu miere, putem obține o mască moale și nutritivă pe care o putem aplica pe mâini. Această mască ne va ajuta să regenerăm corespunzător pielea mâinilor cu toate substanțele nutritive pe care le conține uleiul de măsline. De asemenea, le va asigura o hidratare constantă, oferindu-le o strălucire naturală.

Protecția solară

Expunerea prelungită la soare poate cauza uscarea, descuamarea și fragilitatea pielii, colabărgirea și uscarea unghiilor. De aceea este esențial să folosim o cremă de protecție solară atunci când prelungim expunerea la soare. Cu crema corespunzătoare, unghiile noastre pot fi protejate de lumina soarelui.

Cu un astfel de Home SPA eficient, mâinile noastre își vor recăpăta tonusul, hidratarea, catifelarea și fermitatea naturală. Desigur, nu trebuie uitate îngrijirea și mântuirea unghiilor, care trebuieidate și protejate de căldură și de schimbările la temperatură.

Este momentul să faci un pas înainte în îngrijirea unghiilor și să salvezi mâinile tale de soare și căldură. Folosind câteva produse esențiale și simplu de găsit, te poți bucura de un tratament de Home SPA cu rezultate incredibile, care te va ajuta să arăți și să te simți în formă maxima. Prin această metodă vei regenera și vei proteja în același timp pielea și unghiile mâinilor tale, îți vei î