Hei! Postarea de astăzi este pentru cele care se confruntă cu capilare sparte și ten extrem de delicat care nu este imun la condițiile externe. Dacă doriți să vă consolidați și calmați fața și să eliminați petele roșii și roșeața, aveți nevoie de un ser facial anti-roșeață. Acest tip de produs acționează în profunzimea pielii, având astfel cel mai puternic efect de îngrijire. Descoperiți cele mai bune seruri faciale anti-roșeață și aflați care este recomandarea mea de top!

Fără alte detalii, voi trece direct la subiect. Trebuie doar să menționez că am testat zeci de astfel de seruri deoarece m-am confruntat dintotdeauna cu problema capilarelor dilatate și tenului predispus la rozacee. Cred că există doar câteva care merită atenția voastră și, ca să fiu sinceră, doar unul pare a le întrece pe toate celelalte.

LISTA celor MAI BUNE SERURI FACIALE ANTI-ROȘEAȚĂ pe care le-am folosit până acum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum
Află mai multe: www.nanoil.ro

Serul meu numărul unu a fost o surpriză colosală datorită prețului accesibil pentru calitatea de top și recipientul mare! Nu mă așteptam să aibă un EFECT ATÂT DE FANTASTIC la nivelul tenului meu predispus la rozacee. Nanoil este singurul ser pe care, pur și simplu, îl ador deoarece ameliorează imediat pielea  uscată și sensibilă și o lasă mai frumoasă, mai netedă și mai catifelată! Nanoil Anti-Redness Face Serum are o consistență plăcută și ușoară, îmbunătățind condiția pielii de la prima aplicare. În plus, produsul consolidează vasele de sânge slăbite și redă tonul sănătos și uniform al pielii. Are la bază patru extracte de plante care au fost atent selectate pentru a răspunde nevoilor tenului predispus la rozacee. Credit suplimentar: serul întârzie procesul de îmbătrânire deoarece este bogat în antioxidanți. Cu siguranță, vă recomand Nanoil!♥

Medik8 Calmwise Serum

Deoarece acționează minunat, probabil că vă gândiți că merită prețul ridicat. Din păcate, este comercializat într-un recipient mic care se consumă înainte să vă dați seama. Desigur, nu pot nega că merită testat (dacă nu vă sperie prețul). Aplicarea zilnică a produsului Medik8 Calmwise Serum a devenit un obicei plăcut deoarece se absoarbe rapid și conține câteva ingrediente calmante precum extractul de salvie care ameliorează pielea inflamată, previne inritațiile și mărește rezistența pielii la episoadele recurente specifice tenului cuperozic și la apariția venelor în formă de pânză de păianjen. Evident, prețul său nu poate fi atât de ridicat datorită unui extract din plante! Medik8 Calmwise Serum conține, de asemenea, un ingredient unic denumit Teprenone care reduce roșeața cauzată fie de capilarele dilatate, fie de acneea rozacee. Totuși, cred că majoritatea dintre voi veți prefera să optați pentru un produs mai economic în loc de a plăti atât de mult pentru un recipient atât de mic.

REN Skincare Evercalm Redness Serum

Acest produs pentru piele problematică a câștigat rapid popularitate. Obținem 30 ml de produs lăptos și plăcut de aplicat care nu congestionează pielea. Din păcate, nu este ieftin (prețurile variază în diferite magazine așa că puteți încerca să găsiți reduceri). Acest ser anti-roșeață este precum un tratament calmant pentru pielea sensibilă care are nevoie de îngrijire și atenție. Aplicarea regulată va uniformiza tonul pielii, va proteja fața împotriva factorilor extreni agresivi și, în plus, îi va oferi un aspect mult mai frumos. REN Skincare Evercalm Redness Serum conține proteine de lapte, cunoscute pentru efectul de reducere a roșeții și inflamațiilor și acid hialuronic pentru un efect de hidratare a pielii în profunzime. Substanțele nutritive suplimentare precum extractul de alge, vitamina E și extractul antiseptic de rozmarin sunt adăugate în formulă. Produsul este comercializat într-un recipient 100% reciclabil. 

DR.JART+ Cicapair Re.Pair Serum

Acesta este un alt ser facial anti-roșeață costisitor. Cu toate acestea, dați-mi voie să vă consolez. Produsul este deseori la reduceri de până la 30%. Pe de altă parte, produsul merită, cu siguranță, încercat la nivelul tenului hiper-sensibil și iritat deoarece are o concentrație ridicată și ameliorează foarte rapid pielea înroșită și iritată. Efectul este rezultatul includerii în formulă a plantei iarba tigrului. Ingredientul pătrunde adânc în piele și este cunoscut pentru proprietățile sale de calmare și pentru abilitatea de a stimula repararea celulară (cu alte cuvinte, accelerează procesul de vindecare a pielii). Serul, de asemenea, ajută la consolidarea barierei naturale a pielii, oferind protecție eficientă împotriva factorilor de mediu. Efectul de protecție este stimulat de complexul de plante care include extract de frunze de Artemisia Princeps, extract de coada șoricelului și clorofilă extrasă din plante. Serul îmbunătățește eficient tonul pielii și reduce vizibilitatea porilor dilatați. Are o culoare atipică, verzuie și sunt sigură că veți adora consistența ușoară și lichidă a produsului.

Pai Instant Calm Serum

Da, știu că este un alt ser costisitor, însă în această prezentare, listez produsele care chiar mi-au îmbunătățit pielea, iar serul PAI este, cu siguranță, unul dintre acestea. Sunt sigură că textura densă și cremoasă a produsului vă va atrage atenția. Pentru mine, este un produs ușor și plăcut de aplicat. Am citit recenzii care susțineau că Pai Instant Calm Serum nu este o alegere bună pentru tenul gras cu exces de sebum. Pe pielea mea ”normală” și predispusă la deshidratare a acționat foarte bine, oferindu-i un efect de calmare și împrospătare. Aplicatorul pompiță este igienic, însă pare a doza o cantitate prea mare de ser.

Aceasta este lista serurilor anti-roșeață care îmi plac și pe care le recomand. Vă aștept mesajele în care vă rog să-mi spuneți cum vă îngrijiți tenul predispus la rozacee, sensibil și ce produse folosiți. Ați folosit vreodată un ser facial? Pe care din lista de mai sus doriți să-l testați?