Bună, fetelor!

Acum ceva timp, multe femei au renunţat la aplicarea machiajului timp de câteva zile pentru a se lăuda cu un ten natural pe Instagram. Din păcate, nu sunt atât de curajoasă, prin urmare, înainte de a ieşi din casă, aplic întotdeauna un anticearcăn, o pudră şi un rimel. Dacă am un eveniment important în program, de exemplu, un interviu pentru un loc de muncă, o întâlnire sau o reunuiune cu familia, aplic suplimentar fond de ten, fard de ochi şi tuş de ochi.

Cu toate acestea, înţeleg perfect femeile care au decis să se afişeze fără machiaj. În mod categoric, cel mai mare câştigător în această situaţie este tenul, care, în sfârşit, poate beneficia de o bine meritată odihnă. Dacă şi dumneavoastră doriţi să aflaţi ce schimbări se petrec la nivelul pielii atunci când nu este acoperită cu produse cosmtice, vă încurajez să faceţi un experiment simplu. Timp de câteva zile sau chiar o săptămână, renunaţi la toate fondurile de ten, pudrele şi alte produse cosmetice de machiaj. Ce beneficii veţi obţine?

TEN RADIANT

Ştiaţi că produsele cosmetice colorate astupă porii pielii, facilitează apariţia ridurilor şi deshidratează pielea? Din cauza acestora, tenul nu mai poate respira şi, drep consecinţă, apar punctele negre, acneea şi petele pigmentare la nivelul epidermei. Dacă renunţaţi, chiar şi pentru o perioadă scurtă de timp, la aplicarea machiajului, tenul dumneavoastră va avea timp să se regenereze. Va începe să se purifice, celulele pielii vor iniţia procese de reînnoire, iar starea generală a pielii se va îmbunătăţi. După un timp, veţi observa că piele devine mai frumoasă şi mai sănătoasă. Imaginaţi-vă cât de frumos va arăta machiajul aplicat pe un ten impecabil.

BANI ŞI TIMP

În cazul meu, aplicarea mahiajului dimineaţa durează aproximativ 15 minute. Dumneavoastră de cât timp aveţi nevoie pentru a aplica machiajul? Doar gândiţi-vă cât timp veţi economisi renunţând la aplicarea produselor cosmetice de machiaj. Puteţi folosi aceste minute preţioase pentru a dormi mai mult, pentru a vă relaxa în pat, pentru a lua un mic dejun echilibrat sau pentru orice altă activitate pentru care nu aveţi de obicei timp dimineaţa. De asemenea, dacă renunţaţi la aplicarea machiajului, veţi economisi bani, pe care îi veţi putea cheltui cumpărând produse cosmetice de o calitate mai bună decât cele pe care le aveţi deja. În principiu, în loc de a cheltui bani pe produse obişnuite de machiaj, puteţi cumpăra lucruri noi sau un bilet la film.

MAI PUŢIN STRES, MAI MULTE BUCURII

Dacă aveţi ocazia să dormiţi un pic mai mult decât de obicei şi dacă procesele de reînnoire a pielii sunt activate la nivelul celulelor pielii doar pentru că aţi renunţat la aplicarea machiajului, sunteţi o norocoasă! Aspectul frumos şi mai multe ore de somn au o acţiune recomfortantă. Drept consecinţă, ne vom simţi mai relaxate, nu va trebui să ne facem griji dacă vom reuşi să ne aplicăm machiajul şi să ajungem la serviciu la timp (din nou!). În ultimul rând, nu va trebui să verificăm dacă tenul luceşte într-un mod lipsit de control sau dacă fardul de ochi şi rujul sunt la locul lor. Când vă reîntoarceţi la rutina de aplicare a machiajului, veţi observa că vă aduce multă bucurie, deoarece acesta va arăta uluitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *