Bună, dragele mele! Azi vă voi propune câteva idei uimitoare de machiaj DIY pe care să le faceți acasă. Fie că sunteți pentru un look natural sau plin de culoare, aceste idei de machiaj pentru orice ocazie vă vor ajuta să economisiți timp și bani.

Machiaj Natural DIY

Primul nostru sfat de machiaj DIY este un look natural care este perfect pentru o zi obișnuită.

Pasul 1: Baza

Baza machiaj

Aplică o cremă BB sau un fond de ten lejer pentru a crea o bază naturală și uniformă. Recomandăm utilizarea unor produse fără parfum și hipoalergenice, care nu vă vor irita nici pielea sensibilă.

Pasul 2: Blush și Bronzer

Blush și Bronzer

Blushul și bronzerul pot să adauge puțină culoare și definire feței. Alegeți o nuanță de blush care să vă complimenteze tonul pielii și să vadă cum vă transformă imediat fața. De asemenea, un bronzer potrivit poate adăuga caldură și definire.

Pasul 3: Rimel și Gloss

Rimel și Gloss

Finalizați look-ul cu rimel pentru a deschide ochii și gloss pentru a adăuga un strop de strălucire buzelor.

Machiaj pentru seară DIY

Pentru un look mai dramatic, perfect pentru o ieșire în oraș sau pentru o petrecere, haideti sa vedem cum putem realiza un machiaj pentru seară.

Pasul 1: Baza

Baza machiaj seară

Aplicați un fond de ten mai rezistent pentru a asigura că machiajul va rămâne intact toată noaptea. Dacă aveți pete sau imperfecțiuni, folosiți un corector pentru a le acoperi.

Pasul 2: Contur și iluminare

Contur și iluminare

Conturul și iluminarea pot adăuga adâncime și dimensiune feței. Aplicați un produs de contur în zonele pe care doriți să le minimizați sau să le definiți, cum ar fi pomeții sau linia maxilarului. Apoi, aplicați un iluminator în zonele pe unde lumina se reflectă natural, cum ar fi deasupra pomeților sau pe puntea nasului.

Pasul 3: Machiajul ochilor și al buzelor

Machiaj ochi și buze

Pentru machiajul ochilor, aplicați o fard de ochi închis în pliul pleoapelor și un fard de ochi strălucitor în centrul pleoapelor pentru a atrage lumina. Aplicați un creion de ochi și rimel pentru a completa look-ul. Pentru buze, puteți alege o nuanță de ruj care să complimenteze machiajul ochilor. Un ruj roșu sau un gloss strălucitor ar fi opțiuni excelente.

Sperăm că aceste sugestii de machiaj DIY vă vor inspira să încercați idei noi și să vă îmbunătățiți aptitudinile de machiaj. Nu este nevoie să cheltuiți o avere pe produse scumpe de machiaj pentru a obține look-uri uimitoare. Cu puțină practică și câteva cunoștințe, vă puteți face machiajul chiar acasă și puteți arăta fabulos în orice moment!