cel mai bine evaluat ser facial cu retinol Nanoil

Acum ceva vreme, mi-am îmbunătățit rutina de îngrijire a pielii cu un ser pe bază de retinol și vreau să vă spun cum a acționat pentru mine, ce efecte mi-a oferit și cui l-aș recomanda. Sunteți interesate?

Retinolul: Vitamina tinereții

Mi-a luat mult timp pentru a mă convinge să folosesc un produs de înfrumusețare cu vitamina A. Am auzit multe despre cât de eficient este retinolul împotriva ridurilor și, în general, pentru problemele tenului matur, dar nu am vrut să admit că tenul meu este deja matur. În cele din urmă, o prietenă m-a convins, ba de fapt, efectele pe care le-am observat pe fața ei, create de un tratament cu retinol. Se pare că vitamina A, de asemenea, ajută și în caz de hiperpigmentare, acnee și îmbătrânire prematură. Nu trebuie să aștept până la apariția ridurilor pentru a introduce serul cu retinol în rutina mea de înfrumusețare. Atunci când este inclusă într-un ser facial ușor, această substanță nutritivă acționează precum un agent puternic anti-îmbătrânire. Și acesta a fost ultimul argument care m-a convins să încerc retinolul.

Nanoil Retinol Face Serum

De ce am ales serul facial cu retinol Nanoil? Ca să fiu sinceră, nu a fost prima mea alegere, ci mai degrabă, am uitat de ultimele două produse de îngrijire a pielii pe care le-am folosit înainte de Nanoil. Oricum, nu meritau banii cheltuiți.

Îmi place serul facial Nanoil deoarece:

  • are o formulă foarte bună, simplă și scurtă, fără substanțe inutile.
  • nu este un ser uleios, în schimb, are o consistență ușoară și lichidă.
  • pătrunde în piele în doar câteva secunde, creând o senzație minunată de prospețime.
  • nu astupă porii.
  • este un produs sigur pentru pielea hiper-reactivă.
  • nu costă o căruță de bani, ci este, într-adevăr, un produs economic.

Ce conține serul facial Nanoil?

Aș dori să mă concentrez acum pe această formulă simplă și scurtă deoarece este un aspect care merită analizat. Majoritatea serurilor faciale pe care le-am folosit erau pline de aditivi sintetici care nu fac altceva decât să astupe porii.

Nanoil cel mai bine evaluat ser facial cu retinol

Nanoil Retinol Face Serum este complet diferit! Conține doar ingrediente esențiale și de aceea, este eficient în îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii într-un mod complet natural. Cele mai importante ingrediente sunt:

  1. VITAMINA A – (chiar retinolul) întinerește, îmbunătățește fermitatea, exfoliază celulele moarte ale pielii, revitalizează
  2. PUNARNAVA – (extract derivat din plante) combate acțiunea radicalilor liberi și hrănește pielea

Desigur, conține și conservanți, însă doar moderați, datorită cărora vă veți bucura de ser pentru mai mult timp. De fapt, puteți citi lista completă de ingrediente aici – www.nanoil.ro – aruncați o privire,

Efectele pe care le ador!

Este timpul pentru cea mai interesantă parte a acestei recenzii, adică efectele oferite de Nanoil Retinol Face Serum. Și este mult de descris deoarece, în cazul meu, rezultatele au depășit orice așteptări. Am fost complet surprinsă și sunt foarte curioasă dacă și voi aveți aceeași părere despre acest ser, așa că vă rog să-mi spuneți în comentarii.

> După prima aplicare:

pielea mea a devenit mai hidratată, mai netedă, mai fină și mai plină de prospețime.

> După 7 zile:

am avut impresia că acest efect de ten împrospătat, hrănit și hidratat nu este doar temporar, iar pielea a început să devină mai suplă și mai rezistentă.

> După 14 zile:

liniile fine aproape au dispărut, petele pigmentare s-au estompat, tenul și-a recăpătat strălucirea, netezimea și suplețea.

> După 30 de zile:

de tratament cu retinol, am știut că acest ser este perfect pentru mine deoarece mi-a redat aspectul tânăr, iar efectele sunt de durată și ușor de observat.

Nanoil cel mai bun ser facial cu retinol

Recomand Nanoil Retinol Face Serum?

Sunt sigură că deja v-ați dat seama că sunt un mare fan al serului pe bază de retinol de la Nanoil. Îl recomand tuturor celor care doresc să-și mențină tinerețea tenului și să-și îngrijească eficient pielea. Pentru mine, este cel mai bun ser facial anti-îmbătrânire, perfect împotriva ridurilor, petelor pigmentare și pielii lăsate.

Dacă ar fi să aleg din nou un ser facial, cu siguranță aș alege Nanoil Retinol Face Serum deoarece – sunt sigură – nu veți putea găsi un produs anti-îmbătrânire mai bun în acest interval de preț. Are o formulă fenomenală, o cantitate adecvată de retinol, extracte de plante minunate, o textură ușoară, un miros plăcut și este incredibil de eficient.

A B S O L U T   R E C O M A N D A T <3