Pentru multe femei, îngrijirea pielii nu se oprește la bază. Acesta este cazul resurfacingului natural al pielii cu vitamina C, o abordare mai profundă a îmbunătățirii înfățișării și a stării generale a pielii. Aceasta este o soluție conținând ingrediente bazate pe plante ce oferă tratamentul perfect atât pentru prevenirea, cât și pentru tratarea ridurilor și a alte dificultăți de ten. Ce este care îl face atât de eficient? Acesta poate îmbunătăți aspectul pielii tale și poate preveni apariția ridurilor prin producerea colagenului. Uite cum funcționează resurfacingul natural al pielii cu vitamina C și ce avantaje are pentru tine.

De ce Vitamina C

Vitamina C este unul dintre cele mai importante elemente nutritive și este adesea parte din dieta ta. Are numeroase beneficii, cum ar fi furnizarea de energie și stimularea imunității. Vitamina C a fost folosită din ce în ce mai mult la tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii, deoarece acțiunea sa anti-imbatranire poate ajuta la prevenirea și tratarea ridurilor, reducerea punctelor negre și petelor și îmbunătățirea tenului. Vitamina C intervine și în secretarea colagenului, substanța chimică care menține ridurile departe și întinerește pielea. Vitamina C, de asemenea, susține producerea de elastină, care asigură elasticitatea pielii.

Cum funcționează resurfacingul natural al pielii cu vitamina C

Principalul ingredient din resurfacingul natural al pielii cu vitamina C este vitamina C pură, care, cu ajutorul acidului lactic și al altor ingrediente pe bază de plante, precum acidul hialuronic și extractul de flori albastre, aduc produsele nutritive în profunzimea pielii. Pielea este exfoliată și ușor netezită și hrănită. Pielea devine mai luminicioasă, iar circulația sângelui este stimulată. Acest lucru creează un plus de oxigen, care face ca țesutul cutanat să fie sănătos și să se îmbunătățească. Aspectul pe care îl dorim este asigurat prin stimularea fibrelor de colagen, elastină și acid hialuronic, care creează un efect tonifiant și elasticitate.

Beneficiile resurfacingului natural al pielii cu vitamina C

Resurfacingul natural al pielii cu vitamina C nu doar că îmbunătățește aspectul pielii, ci și îmbunătățirea stării generale asigurându-i nutrienți și umezeală. Mai mult, stimulează și producerea de colagen și elastină, ceea ce înseamnă că ridurile sunt prevenite și netezite. Acest lucru îmbunătățește textura, elasticitatea și luminozitatea pielii. Resurfacingul natural al pielii cu vitamina C este ideal și pentru reducerea petelor, a punctelor negre și a petelor de îmbătrânire, care sunt probleme de care se confruntă mulți oameni.

Această tehnologie folosește și produse cosmetice spumante, în care o cantitate mică de vitamina C este adăugată, deoarece aceasta este ușor absorbită prin porii deschiși ai pielii. Spuma are rolul de a curăța scalpul și de a-i permite pielii să absoarbă toate nutrientele prin alte elemente ca uleiurile esențiale.

Cum să folosiți resurfacingul natural al pielii cu vitamina C

Unii oameni se tem că trebuie să apeleze la tratamente dure și costisitoare pentru a obține rezultatele dorite. Resurfacingul natural al pielii cu vitamina C scoate însă această temere la margine și nu doar că nu e costisitor dar, în plus, e ceva ce poți face din confortul propriei case. Pentru început, curățați bine fața, apoi aplicați o cantitate mică de alcool și clătiți bine cu apă. Aplicați soluția pe tot corpul și folosiți produsele cosmetice spumante pentru exfolierea pielii. Acest lucru va ajuta pielii să absoarbă produsele nutritive din soluție. Apoi, se aplică cantități mici de produse moisturizante și se lasă pe față și gât timp de 10-12 minute.

În cazul în care aveți o piele sensibilă, vă recomandăm să nu utilizați vitamina C în concentrații mai mari de 10%. Totuși, dacă aveți o piele normală, concentrația poate merge până la 20%. Unii oameni aplică vitamina la fiecare două zile sau o dată pe săptămână, așa că e important să începeți cu aceste concentrații mici și să vedeți cum va reacționa pielea dvs. Până se obține o reacție optimă.

Cum să alegeți o cremă cu vitamina C potrivită pentru tenul dvs.

Este important să alegeți întotdeauna o cremă cu vitamina C de cea mai bună calitate. E bine să alegeți un produs care conține și al