laminarea sprâncenelor acasă

Dragi cititoare 😉

Laminarea sprâncenelor acasă? De ce nu? Deoarece acum pot face tratamentul singură, economisesc o mulțime de bani. Laminarea sprâncenelor este la modă și nu este de mirare, deoarece vă permite să vă stilizați sprâncenele pentru multe săptămâni, hrănindu-le din interior în același timp. În această postare, veți găsi recenzia mea despre Nanobrow Lamination Kit pentru laminarea sprâncenelor acasă!

Ce este laminarea sprâncenelor?

Cred că majoritatea dintre voi știți, dar iată câteva informații în cazul în cae sunteți începătoare în laminarea sprâncenelor DIY… Laminarea sprâncenelor este un tratament de înfrumusețare care stilizează și îmbunătățește vizual sprâncenele cu ajutorul instrumentelor și soluțiilor chimice concepute în acest scop. După părerea mea, tratamentul de laminare a sprâncenelor este potrivit pentru orice femeie, oferă rezultate naturale și durabile și nu trebuie să vă mai stilizați sprâncenele zilnic 🙂 Nu este de mirare că laminarea sprâncenelor devinde din ce în ce mai populară și acum o puteți efectua din confortul propriei case!

Ce funcționează cel mai bine pentru laminarea sprâncenelor?

Mi-a luat o eternitate să găsesc kitul potrivit. Într-un final, am descoperit Nanobrow Lamination Kit pentru lifting-ul și laminarea sprâncenelor acasă. Conține tot ce este necesar pentru a efectua tratamentul de lifting al sprâncenelor acasă.

Kitul practic Nanobrow de lifting și laminare a sprâncenelor conține trei recipiente clar numerotate: Adeziv de sprâncene (7 ml / 0.24 fl oz), Loțiune de Lifting StepOne (5 ml / 0.17 fl oz), Fixativ StepTwo (5 ml / 0.17 fl oz).

Kitul profesional pentru lifting-ul sprâncenelor DIY – Nanobrow Lamination Kit – preț

Prețul este foarte accesibil, luând în considerare calitate de top a produsului. Aceste soluții sunt super eficiente și sunt suficiente pentru 10 tratamente individuale, deci economisiți imens. În plus, acest kit de lifting al sprâncenelor oferă rezultate care rezistă până la 6 săptămâni și nu trebuie să vă mai îngrijorați deloc de aspectul sprâncenelor voastre 🙂 Puteți fi sigure că au o formă precisă și că sunt fixate chiar dacă sprâncenele voastre naturale sunt rebele și cresc în direcții greșite!

laminarea sprâncenelor acasă

Laminarea sprâncenelor acasă cu Nanobrow Lamination Kit 

Cum se efectuează laminarea sprâncenelor acasă? Dați-mi voie să vă spun că la început, am crezut că este dificil, însă, am descoperit rapid că nu este adevărat. Laminarea sprâncenelor acasă este facilă și distractivă, iar totul se datorează kitului de lifting al sprâncenelor Nanobrow 😉

Laminarea sprâncenelor acasă PAS CU PAS: 

  1. Îmi îndepărtez temeinic machiajul cu un demachiant fără ulei. Sprâncenele nu trebuie să fie acoperite cu reziduuri uleioase!
  2. Folosind un aplicator, aplic o cantitate mică de adeziv la nivelul sprâncenelor mele și aștept aproximativ 40 de secunde. Totul depinde de susceptibilitatea sprâncenelor voastre.
  3. Folosesc pensula inclusă și aplic produsul de lifting, începând din marginea interioară, modelând firele de păr ale sprâncenelor în direcția dorită. 
  4. După aproximativ 6 minute, îndepărtez produsul cu o dischetă uscată din bumbac. 
  5. Aplic ultimul produs cu un aplicator convenabil, reținând să modelez spâncenele în direcția dorită. După 6 minute, îl îndepărtez cu o dischetă umedă din bumbac. 
  6. Îmi perii sprâncenele cu o periuță și… mă pot bucura de sprâncene perfecte timp de multe săptămâni! <3 

Kit de laminare a sprâncenelor acasă – Nanobrow Lamination Kit – recenzie

Laminarea sprâncenelor acasă cu kitul de lifting al sprâncenelor Nanobrow este o adevărată plăcere. Formule minunate, aplicare facilă și rezultate uimitoare timp de săptămâni – ce v-ați putea dori mai mult? 😉 Până acum, am efectuat două tratamente de laminare a sprâncenelor și ambele au rezistat cel puțin 5 săptămâni. Rezultatele sunt uluitoare, prin urmare vă recomand tuturor Nanobrow Lamination Kit!

Sprâncene frumos definite și voluminoase – așa arată în urma tratamentului de laminare acasă. Dimineața, doar le perii cu o periuță și arată întotdeauna minunat. În afârșit, nu trebuie să mă mai chinui cu machiajul sprâncenelor, deoarece nu mi-a plăcut niciodată, ca să fiu sinceră. Totuși, pentru ocazii speciale, îmi definesc suplimentar sprâncenele cu pomada de sprâncene Nanobrow. FOARTE RECOMANDATĂ!

Nanobrow Lamination Kit – de unde se poate achiziționa?

Cred că Sephora ar trebui să aibă Nanobrow Lamination Kit în ofertă și la un preț bun. Cred că puteți găsi Nanobrow Lamination Kit și în Rossmann sau Douglas. Sau, pur și simplu, vizitați www.nanobrow.roÎl puteți obține în magazin sau comanda online.

Multe îmbrățișări și pupici! <3