Bună, fetelor!

Din păcate, nu toate femeile se pot lăuda cu un păr frumos. Majoritatea femeilor au părul rebel, deteriorat sau slăbit. Din fericire, există câteva metode simple pe care le puteţi aplica pentru a obţine un păr puternic, strălucitor şi sănătos. Le veţi descoperi în postarea mea. Continuaţi să citiţi!

Păr electrizat şi şuviţe rebele

Părul devine, de obicei, electrizat din cauza apei şi umidităţii absorbite din mediu. Părul devine dificil de stilizat şi, în timp, devine uscat. Care sunt cauzele şuviţelor rebele? Factorii cu impact asupra părului sunt, de obicei, pălăriile din material artificial, temperaturile ridicate şi aerul condiţionat, împreună cu o îngrijire neadecvată a părului. Ce puteţi face pentru a preveni acest lucru? Pentru a reduce apariţia şuviţelor rebele şi părului electrizat, veţi avea nevoie de… o cremă de mâini. Utilizaţi o cantitate mică de produs cosmetic şi şuviţele dumneavoastră vor deveni netede şi strălucitoare. O soluţie minunată este să spălaţi părul cu apă rece, ceea ce vă va închide cuticulele şi, în acelaşi timp, va netezi suprafaţa firelor de păr. Pentru îngrijirea părului, utilizaţi balsamuri şi măşti de păr şi stilizaţi părul imediat după spălare.

Păr lipsit de volum

Părul lipsit de volum este slăbit şi uleios. Dacă doriţi să trataţi această problemă, vizitaţi un dermatolog, care vă poate prescrie produse capabile să reducă secreţia de sebum. Puteţi oferi părului dumneavoastră volum? Bineînţeles că da. Utilizaţi balsamul de păr zilnic la nivelul vârfurilor părului. Periaţi părul cu o perie care poate dubla volumul părului. Când uscaţi părul, lăsaţi capul în jos şi trataţi rădăcinile părului cu spumă de păr pentru volum.

Păr creţ

Acest tip de păr este extrem de dificil de stilizat şi îngrijit. Pentru a vă disciplina părul, găsiţi o coafeză bună, care va găsi cea mai bună tunsoare şi metodă de stilizare pentru dumneavoatră. Încercaţi să nu atingeţi părul, deoarece acest lucru poate facilita apariţia şuviţelor rebele, slăbind cocul. Pentru a usca părul, utilizaţi un prosop sau un tricou din bumbac, care vă va ajuta la definirea buclelor. Spălaţi părul o dată sau de două ori pe săptămână şi după fiecare spălare a părului, utilizaţi un balsam hidratant. Îndepărtaţi şamponul cu apă rece; nu folosiţi niciodată apă caldă pentru spălarea părului, aceasta nu va face decât să întensifice electrizarea şi să îngraşe scalpul.

Păr uscat şi deteriorat

Tratamentele termice ale părului probabil că v-au deteriorat părul. Poate că starea părului este cauzată de o îngrijire neadecvată, de tratamentele frecvente de vopsire, de afecţiuni, dietă sau medicamente. Cum să îngrijiţi părul uscat şi deteriorat? Utilizaţi zilnic un balsam de tip leave-un şi spălaţi părul cu un şampon cu proteine. Dacă folosiţi un uscător de păr, aplicaţi mai întâi cu produs cosmetic de protecţie termică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *