Bună, fetelor!

Sunt sigură că toată lumea a auzit de acidul hialuronic și despre beneficiile sale pentru ten deoarece ni se spune constant să consumăm multă apă proaspătă și să ne tratăm pielea cu acid hialuronic – evident, dacă dorim să ne menținem aspectul tânăr. Se spune că acidul hialuronic este esențial pentru a avea o piele rezistentă. Ei bine, este adevărat, totuși, din păcate, nimeni nu explică ce tip de acid hialuronic ar trebui să folosim. De asemenea, nimeni nu ne spune că majoritatea produselor de frumusețe care conțin acid hialuronic sunt, pur și simplu… ineficiente. De aceea, astăzi voi încerca să vă ofer toate informațiile de care aveți nevoie despre acidul hialuronic. După ce veți citi această postare, veți știi, în sfârșit, ce acid hialuronic să cumpărați pentru a vă expune tenul la un tratament adecvat. De asemenea, vă voi spune despre ultima mea revelație – Nanoil Hyaluronic Face Serum. Sunteți pregătite?

Acidul hialuronic: Tipuri, efecte și tot ce trebuie să știți despre acesta

Bine, nu vă voi prezenta întreaga listă a tipurilor de acid hialuronic, descriind fiecare dintre acestea separat deoarece cred că va fi inutil. Ar fi o pierdere de timp. Ce contează, însă, este să cunoaștem un aspect crucial – acidul hialuronic are mese moleculare diferite. Puteți găsi acid hialuronic cu masă moleculară mică, medie și ridicată. Care este cel mai bun tip? Evident, acidul hialuronic cu masă moleculară mică. Pe scurt, cu cât moleculele sunt mai mici, cu atât pot pătrunde mai adând în piele. Și ne dorim ca acidul hialuronic să pătrundă cât mai adânc, ajungând la straturile de piele care au nevoie de hidratare. Odată ce ajunge acolo, începe să coopereze cu colagenul pentru a vă oferi un ten tânăr și neted.

Acidul hialuronic: Cum acționează, de fapt?

Wow, acidul hialuronic poate îndeplini atât de multe sarcini. De exemplu, în afară de hidratarea pielii (observație: o moleculă de acid hialuronic poate atrage și lega 20 de molecule de apă!), acesta umple piele din interior. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, cred că poate fi comparat cu o căptușeașă moale care are rolul de a îmbunătăți rezistența pielii, menținând-o suplă și tânără. Rețineți că nivelul ridicat de acid hialuronic la nivelul pielii înseamnă un ten FĂRĂ riduri. Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul de acid hialuronic scade drastic, prin urmare, este necesar să oferiți pielii această substanță naturală, hidratantă – și nu trebuie să așteptați până împliniți 40 de ani pentru a face asta!

Acidul hialuronic: De ce este inclus în cantități atât de mici în produsele de frumusețe obișnuite?

Într-adevăr, de ce? În majoritatea cazurilor, cantitatea de acid hialuronic din produsele obișnuite de frumusețe este mică, ceea ce nu ne ajută deloc. Știu că multe dintre dumneavoastră nu verificați eticheta/ambalajul produsului pentru a afla cât acid hialuronic conține. Din păcate, dacă un produs cosmetic este formulat chiar și cu o cantitate infimă din această substanță naturală de hidratare, producătorii anunță cu litere de o schioapă că produsul abundă în acid hialuronic – ceea ce nu este adevărat. Tot ce vor este să le cumpărați produsul.

După cum ați ghicit deja, astfel de produse nu vă vor oferi efectele dorite. Prin urmare, dacă doriți ca pielea dumneavoastră să absoarbă și să simtă puterea acidului hialuronic, alegeți un produs în care acidul hialuronic este plasat în topul listei INCI. De asemenea, asigurați-vă că lista INCI este scurtă. Cu cât produsul conține mai puține ingrediente, cu atât efectele oferite sunt mai bune.

Acidul hialuronic: De ce este cel mai eficient atunci când este inclus într-un ser facial?

Dacă dorim ca o substanță să pătrundă în straturile profunde ale pielii, cred că este logic să ne dorim să fie transportat cu îndemnare. Doar serul facial are consistență apoasă și facilitează pătrunderea substanțelor active în cele mai profunde straturile ale pielii. Nanoil conține acid hialuronic cu masă moleculară mică de cea mai bună calitate într-un ser facial cu capacitate bună de absorbție.

Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2% ne oferă o doză imensă de acid hialuronic în cea mai eficientă formă, aceea de ser facial. Aceasta mărește eficiența produsului la maximum.

Serul facial Nanoil Hyaluronic Acid 2% – ingrediente

Serul facial Nanoil nu supraîncarcă pielea cu prea multe ingrediente. De fapt, lista INCI a produsului include doar patru ingrediente. După cum puteți vedea, lista INCI este scurtă. În ceea ce privește ingredientul de bază, cred că nu este nicio surpriză că aceasta este apa, care împreună cu acidul hialuronic (al doilea loc pe listă) formează un duo puternic – perfect pentru hidratarea pielii. Celelalte ingrediente mențin consistența lichidă a serului, prevenind alterarea și ajutând toți agenți activi și hidratanți să pătrundă cât mai adânc în piele.

Analizând lista INCI a produsului Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2%, putem observa că nu include parabeni, arome, coloranți, siliconi sau alte substanțe bizare cu potențial comedogenic sau iritant. După cum se poate observa, formula este impecabilă. Datorită listei scurte de ingrediente, serul facial Nanoil cu acid hialuronic poate fi aplicat chiar și la nivelul tenului sensibil și cuperozic.

Serul facial Nanoil Hyaluronic Acid 2% – beneficii

După tratamentul de peste o lună cu produsul Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2%, am observat următoarele efecte. Serul:

  • mi-a îmbunătățit eficient nivelul de hidratare a pielii
  • a eliminat senzația de piele strânsă și deshidratată
  • a lăsat pielea plăcută la atingere, netedă și suplă
  • a redus și eliminat complet iritațiile
  • a uniformizat tonul pielii
  • a eliminat liniile fine
  • a crescut rezistența machiajului (cu condiția să aplicați serul dimineața)

Serul facial Nanoil Hyaluronic Acid 2% – de unde poate fi cumpărat?

Nu îmi place să-mi asum riscuri, prin urmare, am cumpărat serul facial cu acid hialuronic de pe website-ul oficial Nanoil. A sosit destul de rapid întro cutie din carton bine împachetată. Desigur, nu aș fi fost eu dacă aș fi comandat un singur produs. Nu am putut rezista, așa că a trebuit să includ și un ulei de argan în coș. Oferta Nanoil este super avantajoasă! Dar serul facial cu acid hialuronic este prima mea alegere – este de neegalat. Și prețul! <3 Convingeți-vă singure: [nanoil.ro]

Ei bine, cam asta este tot. Dacă veți încerca serul facial Nanoil – sau orice alt ser facial cu acid hialuronic – nu uitați să ne împărtășiți opiniile voastre mai jos. Vă aștept cu nerăbdare comentariile!

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *