Părul dumneavoastră a arătat la fel mulți ani și nu știți cum să faceți o schimbare? Credeți că asta se poate obține doar prin vopsirea sau tunderea părului? Greșit. Schimbarea cărării este suficientă pentru a obține un nou stil de păr.

Ce cărare de păr este cea mai avatajoasă?

De fapt, nu există nicio regulă specifică pentru a face o cărare. Coafezele spun că aceasta se face în funcție de forma feței. Totuși, dacă doriți să obțineți un aspect original, uitați de sfaturile lor. Faceți-vă cărarea oricum doriți: în mijloc, pe partea stângă sau drepată sau în zigzag.

Fața rotundă + cărare de păr pe mijloc

Dacă aveți fața rotundă, cărarea pe mijloc este considerată cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Rețineți doar să faceți o linie dreaptă. Dacă, adițional, vă încrețiți sau ondulați părul, fața va părea mai îngustă, iar părul va căpăta mai mult volum. Nu țineți părul după urechi. Lăsați șuvițele să cadă liber pe obraji, răvășite de adierea vântului.

Față ovală + orice cărare preferați

Este forma perfectă de față, care se potrivește oricărui stil de păr. Faceți o cărare în mijloc sau laterală: alegeți cărarea care vă place cel mai mult.

Fața în formă de inimă + cărare laterală adâncă

Cărarea laterală îngustează trăsăturile feței, face fruntea să pară mai mică și camuflează bărbia ascuțită. Lăsați părul să cadă natural pe față. Acest tip de coafură vă oferă un aspect tineresc.

Față pătrată + cărare în zigzag

În loc de a sublinia, trebuie să atenuați sau să distrageți atenția de la trăsăturile feței. Cărarea în zigzag este o idee minunată dacă aveți forma feței pătrată. Puteți, de asemenea, opta pentru o cărare asimetrică, laterală. Nu formați o linie dreaptă deaorece va adăuga o linie inutilă feței.

Față alungită + cărare pe mijloc

Dacă aveți o față alungită, încercați o cărare pe mijloc sau ondulați părul. În același timp, lăsați părul să crească doar până la linia maxilarului. Astfel, părul va părea mai voluminos, iar fața mai mică, oferind iluzia de rotunjime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *