Astăzi, ne vom concentra pe şampoane şi pe noile produse lansate, pe care le-am inclus recent în colecţia mea de articole de înfrumuseţare. Aş dori să vă prezint şamponul pe bază de minerale negre Fratti. Sunteţi curioase cu privire la acest produs uimitor?

Să începem cu un aspect vital – ce este shungitul?

Shungitul – este un tip de mineral, care conţine 99% carbon pur. Are proprietăţi purificatoare şi antibacteriene în majoritatea produselor de înfrumuseţare. Shungitul oferă o culoare neagră intensă. S-a dovedit că produsele cosmetice pe bază de shungit sunt foarte eficiente şi acţionează intensiv. Când am văzut prima dată produse de păr pe bază de shungit, am fost suprinsă şi, în acelaşi timp, curioasă.

Să mergem mai departe cu evaluarea acestui produs nou!

Şamponul negru cu shungit – este un produs Fratti, care conţine acest ingredient. Cred că îl veţi putea găsi în numeroase alte branduri, care oferă produse cosmetice naturale. Shungitul devine din ce în ce mai popular în industria cosmetică.

Şamponul cu shungit conţine (pe lângă shungit pur);

  • extract de urzică,
  • extract de rozmarin,
  • extract de hipericum.

Datorită concentraţiei ridicate de shungit, şamponul dens mineral este un produs perfect pentru părul gras, subţire şi vopsit. Este recomandat tuturor persoanelor care vizează o curăţare profundă a părului şi scalpului, precum şi accelerarea procesului de creştere a părului şi consolidarea bulbilor de păr. Utilizarea regulată a şamponului:

  • împrospătează şi curăţă părul şi scalpul;
  • previne îngrăşarea;
  • stopează căderea părului prin mărirea fluxului sanguin;
  • permite menţinerea strălucirii şi frumuseţii părului.

Opinia mea

Şamponul negru mineral pe bază de shungit este o alegere interesantă pentru persoanele care suferă de îngrăşarea excesivă a părului şi scalpului. Părul meu îşi menţine aspectul proaspăt pentru mai mult timp; îl spăl doar de două ori pe săptămână. Fără îndoială, produsul funcţionează. Acidul salicilic şi extractul de rozmarin fac un duet minunat, conferind părului prospeţime.

Şamponul are o consistenţă bogată, dar nu este uşor de utilizat. Îl puteţi dilua cu apă, aceasta fiind una dintre cele mai eficiente metode de spălare a părului. Produsul este rentabil ca preţ. Este unul dintre şampoanele care fac multă spumă şi îl iubesc. Acesta îndepărtează toate impurităţile – chiar şi uleiul de parafină şi uleiurile cu consistenţă mai densă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *