Ridic din ale mele când văd unele sprânecene atunci când merg pe stradă.

Da, sprâncene, pentru că deţinătoarele acestora dispar misterios în spatele lor şi acele “sprâncene” lipsite de naturaleţe, comice şi excesiv desenate (complet desenate) etc. sunt primele pe care le observăm.

Pentru a vă atenţiona cu privire la pericolul ascuns în spatele machiajului sprâncenelor, am pregătit o listă cu cele mai frecvente greşeli de machiaj, deci iată:

  1. Sprâncene prea perfecte — desenate cu o atâta precizie şi dedicare, încât putem să ne dăm seama de la distanţă că sunt false, dragele mele. Au un aspect drăguţ, aş spune chiat perfect, dar distrag atenţia de la restul feţei. Acest lucru (din păcate) le conferă un aspect nefiresc, iar persoanele cu sprâncene perfecte arată ca un extraterestru sau o păpuşă. Aceste sprâncene au un accent prea pronunţat pe margini şi partea din interior este prea “colorată”, i.e. umplute cu gel, pomadă sau creion.
  2. Sprâncene prea geometrice — multe fete folosesc aşa numitele tipare de sprâncene. Acestea sunt grozave pentru că ajută la determinarea formei sprâncenelor, dar doriţi să vă bazaţi exclusiv pe ele? Nu recomand acest lucru, cu excepţia cazului în care doriţi ca sprâncenele dumneavoastră să pară ieşite direct din caietul de schiţe al unui arhitect.
  3. Partea interioară a sprâncenelor este mult mai accentuată decât restul. Este o greşeală extrem de frecventă în machiajul sprâncenelor. Multe fete cred în mod greşit că partea mai groasă are nevoie de mai mult produs decât partea îngustă. Are un aspect nefiresc şi creează un aspect un pic asimetric.
  4. Sprâncene extrem de subţiri, având aceeaşi grosime de-a lungul întregii lungimi. Din păcate — sprâncenele subţiri nu au arătat niciodată bine. Acestea dau un aspect grotesc şi ridicol. Părerea mea este că se aseamănă celor ale unui bufon. Nu le recomand 🙂

Există, de asemenea, greşeli la epilarea cu ceară a sprâncenelor… dar vom discuta despre asta data viitoare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *