Genele frumoase și lungi, cu o curbură impresionantă, au fost întotdeauna visul meu. Cumva, extensiile de gene nu mă atrăgeau, deoarece eram mereu îngrijorată de starea genelor mele, care oricum sunt subțiri și slabe de la natură. Așadar, am decis să găsesc cel mai bun rimel dintre cele mai populare și recomandate produse. Faceți cunoștință cu favoritele mele!

Ce este esențial pentru mine la un rimel?

Rimelurile sunt disponibile în fiecare magazin de cosmetice. De obicei, acestea ar trebui să asigure o curbură frumoasă și efectul unor gene mai lungi și mai dese. Credeți-mă, am testat multe rimeluri din drogherii și singurul lucru pe care l-am descoperit a fost că promisiunile producătorilor sunt departe de realitate.

Am început să caut rimeluri recomandate online de femei. Am dat peste câteva branduri deosebite și, fără să stau pe gânduri, am adăugat produsele în coșul meu de cumpărături.

Principalul lucru la care mă aștept de la un rimel bun este ca acesta să aibă grijă de genele mele și să aibă o formulă relativ sigură și naturală. De asemenea, este important pentru mine ca rimelul să nu se estompeze în timpul zilei, ceea ce a fost de obicei o problemă atunci când am folosit rimeluri din drogherii.

Am testat produsele timp de câteva zile fiecare. Aflați care sunt cele pe care vi le recomand!

Rimeluri care au trecut testul!

Așa cum am menționat mai devreme, o mascara bună trebuie să iasă în evidență. Nu trebuie să se descuameze și trebuie să fie fără cocoloașe. Pe baza acestor factori, am pregătit o listă cu cele mai bune rimeluri care au funcționat excepțional de bine pentru mine!

1. Nanolash Mascara

Rimelurile Nanolash ocupă prima poziție în clasamentul meu. Mi-a plăcut în mod deosebit faptul că brandul oferă două versiuni ale produsului:

Acest lucru mi-a permis să o aleg pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor mele. Prima impresie cu rimelul Nanolash a fost extrem de plăcută. Ambalajul elegant, periuța din silicon moale, cu formă perfectă și textura catifelată au făcut ca aplicarea să fie rapidă și simplă.

Am observat că genele mele au fost separate frumos, ridicate și acoperite cu produs de la rădăcină până la vârf! Mai mult, acest rimel a rezistat toată ziua! Nu s-a șters și nu mi-a lăsat niciun reziduu pe pleoape. Nu s-a pătat nici măcar în timpul unei ploi torențiale. Pentru mine, este indiscutabil un favorit.

2. Lashcode Mascara

Rimelul Lashcode Mascara este un alt exemplu care a funcționat excelent în cazul meu. Și acest rimel de alungire și îngroșare vine cu o perie din silicon. Datorită formei sale perfecționate, puteți acoperi cu ușurință chiar și cele mai scurte gene.

Rimelul Lashcode asigură un efect spectaculos cu un minim de efort. Încă de la prima atingere a periei, am putut observa o diferență uriașă. Ca și în cazul rimelului de la Nanolash, nici acest produs nu se estompează și nu se întinde.

3. Lancome Hypnose Mascara

Următorul în clasamentul meu este rimelul Lancome. Acesta are o perie cu o formă ușor diferită, deși nu cauzează probleme majore în timpul aplicării. Am observat rapid că genele mele au devenit mai lungi și au crescut în volum, subliniindu-mi profunzimea privirii.

Din păcate, am remarcat că, la sfârșitul zilei, acest rimel părea ușor pătat. Adevărul este că am aplicat ceva mai multe straturi, dar cu mascara Nanolash nu am avut această problemă. Acesta este unul dintre principalele dezavantaje ale rimelului Lancome.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

Pe locul următor am plasat rimelul Mac Mineralize Multi-Effect Lash. Este un produs destul de bun, care nu aglomerează genele și le separă frumos. Periuța ceva mai groasă necesită oarecare exercițiu în timpul aplicării, dar acoperă bine chiar și genele mai scurte.

Mac Mineralize Mulit-Effect Lash este un rimel ce nu a rezistat o zi întreagă pe genele mele. Am căpătat destul de repede efectul de ochi de panda, de care a trebuit să scap imediat. Acest lucru a fost o problemă destul de mare pentru mine, deși în ceea ce privește rezultatele obținute cu rimelul în sine, nu am nicio plângere majoră.

Rezumatul clasamentului

 Dacă ar fi să vă recomand o mascara cu conștiința împăcată, aș miza cu siguranță pe Nanolash Mascara. Mi-a îndeplinit absolut toate cerințele și a reușit să confere un efect de lifting genelor mele subțiri și slabe. Rimelul de la Lashcode merită, la rândul său, o mențiune, deoarece și acesta a funcționat îndeajuns de bine pentru genele mele.

Celelalte produse pe care le-am clasat sunt și ele printre cele mai bune, deși am observat mici imperfecțiuni pe care nu le-am resimțit cu rimelul Nanolash, de exemplu.

Bineînțeles, toate puteți testa personal diferitele produse și împărtăși feedbackul vostru. Nu uitați că genele sunt particularitatea care încadrează cel mai frumos ochii, iar un rimel bine ales poate scoate în evidență adevăratul potențial chiar și al celor mai delicate gene!