Nu am crezut niciodată că pot fi atât de obsedată de un produs.

În general, îmi concentrez atenţia pe rimeluri sau pe paletele de conturare decât pe fardurile de ochi.p>

Mă descurcam cu doar câteva nuanţe “plictisitoare” de bază şi, ca o femeie care este întotdeauna pe grabă, mereu la lucru sau la sală, obişnuiam să îmi machiez ochii rapid şi fără a sta prea mult pe gânduri.

Totul s-a schimbat atunci când am descoperit paleta de farduri de ochi Anastasia Beverly Hills. Vorbesc despre Modern Renaissance. Acum, machiajul meu îşi trăieşte perioada de renaştere. Nu pot ignora aceste culori splendide. Încerc mereu noi combinaţii atunci când îmi aplic machiajul sau după lucru.

Modern Renaissance este o paletă autonomă: nu sunt necesare nuanţe neutru adiţionale sau alte culori de bază pentru a efectua un machiaj complet doar cu ajutorul acetei palete. Fardurile de ochi au culori incredibile, sunt puternic pigmentate şi au o textură mătăsoasă. Produsul cosmetic este moale şi nu cauzează probleme de amestecare – nici chiar persoanelor novice în arta machiajului.

Lipsa de dificultate a procesului de aplicare ne face să ne dorim să nu oprim niciodată din a le utiliza. Sunt mulţumită de efectele sale şi mă simt ca un adevărat pictor al Renaşterii.

Fardurile de ochi Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance sunt aranjate minunat. Rândul de sus conţine nuanţele mai reci, iar cel de jos conţine tonuri mai calde, în care domină culori deschise, însorite şi rozul prăfuit care se potriveşte nuanţelor din întreaga paletă. Prin combinarea culorilor reci cu cele calde, puteţi obţine un machiaj minunat, armonios.

În opinia mea, fardurile de ochi au posibilităţi infinite. Un alt aspect care merită subliniat este că acest produs este rezistent, iar nuanţa de bej deschis poate fi utilizată şi ca un iluminator pentru zona pomeţilor. În plus, paleta a fost completată printr-o pensulă de calitate superioară, o raritate, deoarece majoritatea mărcilor pun calitatea fardurilor de ochi mai presus decât cea a aplicatorului.

Ambajalul produsului este, de fapt, ceva despre care nu trebuie să vorbesc, nu-i aşa? M-a lăsat fără respiraţie. Clasic şi elegant. Mi-am vândut sufletul pe câteva pătrăţele colorate.

În orice caz, înainte de a mă judeca, încercaţi şi dumneavoastră produsul Modern Renaissance.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *