Fetelor,

am pentru astăzi 3 recenzii scurte, dar sincere; un pic neobişnuite, exact ca produsele pe care le voi aduce în discuţie. După cum ştiţi, am o slăbiciune pentru produsele cosmetie de ochi, în particular pentru rimeluri. Cumpăr — se pare — toate tipurile de rimeluri. Recent, am analizat produsele din geanta mea de cosmetice. Ce am găsit pe fundul genţii m-a inspirat să scriu acest post.

Se pare că sunt mândra deţinătoare a trei rimeluri ciudate şi neobişnuite. Majoritatea dintre dumneavoastră probabil că nu aţi cumpără niciodată “ceva asemănător”, în timp ce altele se vor întreba dacă şi cum funcţionează un astfel de rimel.

Doamnele mele, fără alte preambuluri — vă prezint aici lista mea cu cele mai ciudate rimeluri:

  1. Estee Lauder Turbo Lash — este un rimel frumos care… vibrează în timpul aplicării. De fapt, nici nu ştiu de ce îl am. În primul rând, dispune de o periuţă sintetică de care nu sunt deloc încântată şi, în al doilea rând, am avut o experenţă neplăcută cu alte rimeluri cu vibraţii — Lancome Oscillation. Din păcate şi cu mare regret, trebuie să vă informez că vibaţiile nu sunt un aspect favorabil. Nu doar că trebuie să fiţi persistente şi sigure la aplicarea produsului pentru a nu vă deteriora ochiul, dar de asemenea, bagheta poate apuca genele şi, pur şi simplu, poate smulge genele care nu sunt bine înrădăcinate în foliculi. În mod categoric, nu recomand utilizarea acestui produs.
  2. Avon Mega Effects Mascara — acest rimel nu vibrează, însă este atât de ciudat, încât este greu de spus cum trebuie aplicat. Este extrem de lat şi plat şi arată mai degrabă ca un ondulator de gene decât ca un rimel. În orice caz, modul de aplicare este similar. Bagheta (hmm…de fapt, termenul de baghetă nu are sens aici) este plată şi are aspectul unei perii din silicon, sub forma unei semiluni. Prietena mea, când a văzut acest rimel a spus că arată ca o îngheţată de băţ. Descrierea nu este departe de adevăr. Rimelul alunecă din recipient şi puteţi îndoi vârful baghetei într-o poziţie neobişnuită. Am privit cu sceptism această idee şi l-am cumpărat doar pentru a-l testa şi pentru a vedea cum funcţionează. Se pare că — spre surpriza mea — acest rimel este fenomenal. Mânerul maleabil asigură o aplicare exactă, fără riscul de a murdări pleoapele, iar bagheta lată şi precisă facilitează aplicarea perfectă la nivelul fiecărei gene. Acest rimel a trecut testul practic, dar a eşuat la capitolul rezistenţă: după doar 3 ore, am observat că rimelul începe să curgă, intrând în ochi.
  3. Guerlain La Petite Robe Noire — rimel conceput pentru gene mai lungi, mai dese şi perfect separate. Trebuie să recunosc că îmi plac produsele lansate de Guerlain, în orice caz, acest rimel… are un ambalaj neatrăgător. Partea de sus a recipientului dispune de o inimă cu o estetică îndoielnică, care mă face să mă simt ca într-un desen animat cu ponei. Bagheta are forma unui con, terminându-se cu o bilă. În ceea ce priveşte machiajul, nu am nimic împotrivă, deoarece această formă facilitează aplicarea la nivelul fiecărei gene, separându-le perfect. Cu toate acestea, mă aşteptam la mai mult din partea unui rimel din acest interval de preţ, iar între timp, genele mele au un aspect… (mult prea?) comun. “Bagheta în formă de inimă” a picat testul.

Acum că am descris aceste rimeluri ciudate, nu ştiu ce ar trebui să fac cu ele. Cel mai bine ar fi să le pun într-o capsulă a timpului — poate vor fi mai apreciate de următoarea generaţie de femei…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *