Coafuri de manichiură pentru a fi în centrul atenției

Vara aceasta, tendința principala este geometria în culoare. Manichiura tip geometrie în culoare poate fi realizată prin tăierea și desenarea de forme simple și geometrice pe unghiile noastre. Formele pot fi tăiate manual cu ajutorul unui set de unelte pentru manichiură sau pot fi create folosind aplicațiile specializate.

În plus față de tăierea formelor simple, putem folosi aceleași unelte sau aplicații pentru a crea designuri complicate, interesante și frumoase. Aceste designuri include adesea proporții, construcții geometrice, culori și culori combinate.

Ele pot fi aplicate pe o manichiură simplă sau într-un model anume. Celebritățile precum Kylie Jenner, Rihanna și multe altele au deja folosit această tendință în tinutele lor.

O mulțime de forme și culori

O manichiură cu geometrie în culoare se poate face fie cu o singură culoare sau poate fi creată cu mai multe culori. Pentru a crea un design spectaculos, poți folosi același tip de formă, culoare sau proporție pe mai multe unghii.

Una dintre manichiurile cele mai populare folosește forme geometrice de dimensiuni diferite. Trebuie să folosești culori combinate pentru a crea un aspect unificat și interesant. De asemenea, poți folosi un singur punct focal sau formă pe fiecare unghie, pentru o manichiură mai simplă.

Totuși, cele mai frumoase și mai creative manichiuri au viziuni geometrice complexe. Acestea includ linii, unghiuri, modele, construcții și culori care ies în evidență.

Pas cu pas

Pentru a create o manichiură de geometrie în culoare:

  • Pregătește-ți unghiile în mod normal. Lasă-le să se usuce bine înainte de a începe.
  • Aplică un strat de bază pe unghii.
  • Alege forma și culorile de care ai nevoie pentru design-ul tău.
  • Tăieți designul folosind unelte specializate pentru manichiură sau folosiți aplicația de manichiură.
  • Aplicați culorile pe unghii.
  • Ajută-te cu un cutter pentru a curăța liniile care ar putea fi neclare.
  • Aplicați un strat de acoperire pentru a proteja unghiile și pentru a crea un efect de luciu.

Manichiuri cu geometrie spectaculoase și diverse

Manichiurele cu geometrie în culoare pot fi realizate în multe forme și moduri. Design-urile pot fi simple sau complexe, pastelate sau luminiscente. Poți folosi toate aceste opțiuni și mai multe în cazul în care te-ai gândit să-ți folosești imaginația complet.

Una dintre manichiurile preferate este cea de stil minimalist ce folosește forme responsive și culori combinate. Acesta are un look modern și elegant.

De asemenea, poți folosi linii, unghiuri și modele florale, care arată minunat în mai multe culori. aceasta este o optiune excelenta pentru a purta o manichiură mai complicată.

Dar, dacă vrei ceva mai rezistent, ar trebui să iei în considerare manichiura tăiată cu laser. Aceasta este realizată cu un laser plat și foarte precis, care îți oferă o manichiură mai profesionistă și durabilă.

Elementele care fac o manichiură cu geometrie în culoare remarcată

Atunci când încerci să creezi o manichiură cu geometrie în culoare, este important să iei în considerare toate elementele care duc la un design reușit. Deși acest lucru poate lua ceva timp pentru a fi parfecționat, aceste elemente sunt importante pentru a obține o manichiură profesionistă și remarcată.

Primul element pe care trebuie să-l iei în considerare este culoarea. Se poate face în mai multe culori sau poate fi limitat la câteva. Alege culori care se completează între ele pentru un aspect atractiv. În plus, când folosești mai multe culori, asigură-te că se potrivesc cu tinuta ta.

Apoi, înseamnă că trebuie să alegi tipul de formă pe care vrei să le folosești. Alege forme și proporții care se completează și care evidențiază unghiile.

În cele din urmă, asigurarea unghiilor tăiate curat și precis va face ca manichiura să arate profesionist și să fie fermecătoare.

Deci, aceasta este tendința manichiurii pentru această vară: geometria în culoare

Tendința geometriei în culoare va arăta minunat pe orice unghii. Și indiferent dacă alegi un design minimalist sau complicate, design-urile tale vor fi întotdeauna remarcate și apreciate.

Deoarece aceasta manichiură poate fi usor de realizat la domiciliu sau într-un salon de înfrumusețare, poți să-ți permiți să te bucuri de această tendință mereu în schimbare.

Oricare ar fi design-ul tău, asigură-te c