Beauty Blender face parte din kitul cosmetic al tendințelor, iar producătorii l-au îmbunătățit considerabil și l-au făcut să aibă un design perfect care se potrivește cu nevoile tale. A devenit extrem de popular în întreaga lume datorită abilității sale de a se potrivi cu orice produse cosmetice.

Ce este Beauty Blender? Este un burete mic, moale și dens care se utilizează pentru aplicarea și amestecarea produselor cosmetice precum fondul de ten, bronzerul sau fardul de pleoape. Bureții se obțin prin fabricarea unor mici bucăți de burete demineralizat și amestecat cu glicerină și alte substanțe lubrifiante. Acesta definește acea măiestrie în aplicarea machiajului, deoarece contribuie la distribuirea produselor cosmetice uniform, pe tot suprafața pielii. Acești bureți sunt ergonomici, dar extrem de rezistenți la salivare, deoarece sunt realziți din burete demineralizat, mai subţire decât materialul obișnuit. Buretele Beauty Blender poate fi de mai multe feluri, în funcție de nevoia ta.

Beauty Blender și câteva dintre secretul lui

Indiferent cât de experimentat ești în utilizarea unui Beauty Blender, sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le știi, pentru a-i face față în mod corect. Acestea sunt adevăratele sale secrete.

  • Încălzește-l: Încălzirea buretelui cu câteva secunde înainte de a-l folosi face diferența; căldura ajută buretele să se muleze perfect pe conturul feței și, de asemenea, îți deschide porii, astfel încât produsul cosmetic să se absoarbă mai bine.
  • Pentru obține un rezultat uniform, este important să îl folosești împreună cu o soluție specializată, deoarece aceasta contribuie la îmbunătățirea fluxului preciziei sau înmuierea corectă a produsului cosmetic.
  • Mentenanța: Buretele trebuie curățat după fiecare utilizare. Pentru asta, utilizează puţin detergenț. Spală-l cu apă caldă și un pic de săpun pentru bebeluși și lăsați-l să se usuce. Este important să aveți grijă ca buretele să nu fie răsucit în mod intens, pentru a menține nealterată forma sa.
  • Înmuiați buretele: Înainte de a le folosi trebuie să fie bine ude, caci aplicarea produselor de machiaj pe toată suprafața produsului va fi mult mai ușoară.

Un alt secret al buretelui Beauty Blender este că îl poți folosi cu ușurință și pe alte produse, precum produsele sub formă de pudră, conturul sau blushul. Pentru a obține un plus de acuratețe este important să ai grijă ca înainte de aplicare fondul de ten să fie bine înmuiat și omogenizat pentru a preveni petele de culoare.

Utilizarea corectă a Beauty Blender

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu Beauty Blender, trebuie să știi cum să-l utilizezi în mod corect. Iată câteva sfaturi utile:

  • Preîncălziți-l: Preîncălzirea burețelui îi dă forma și suplețea necesară pentru a putea face față produselor cosmetice.
  • Turnați-l cu apă: Puneți o cantitate mică de apă pe burete și presați pe el forelța. Atunci când apa se face una cu buretele, aceasta se va umple cu produsul cosmetic pe care dorești sau îl aplici. Pentru un efect mai bun, poți folosi și o soluție specializată pentru aplicarea machiajului.
  • Ovlăzuiți-l prea mult: Nu ar trebui să-l umezi prea tare, deoarece va absorbi bine un exces de produs cosmetic. Un exces de produs cosmetic pe piele poate provoca îngrășarea proastei. Dacă accest lucru se întâmplă, folosiți un șervețel și tamponați zona.
  • Aplicați produsul: Pentru a uniformiza produsul cosmetic pe față, este important să începi prin a-l aplica în centrul feței și să continui merge omogenizându-l de la mijloc la periferia mai departe.
  • Pletește-l corect: De îndată ce ai terminat de aplicat produsul, nu uita să omogenizezi produsul la temperatura camerei folosind Beauty Blenderul. Acesta va usca buretele și va permite omogenizarea machiajului.
  • Curăță-l: Pentru a preveni riscul de îmbolnăvire, acesta trebuie curățat cu detergenț după fiecare utilizare. Fă acest lucru folosind o cantitate mică de detergent, amestecat cu apă caldă, și lăsați-l să se usuce.

De ce folosim Beauty Blender?

Există m