Bună!

În ultimul timp, frizeriile au devenit o adevărată senzație. Dacă partnerul dumneavoastră are păr facial și dorește să îl îngrijească mai bine, merită să facă o vizită. Totuși, dacă preferă să își îngrijească singur părul, atunci sfaturile mele vor fi utile. Lectură plăcută!

Cât de des și ce să folosiți pentru a spăla barba?

Unii susțin că barba trebuie spălată în fiecare zi. Este important din două motive. În definitiv, barba intră în contact cu mâncarea și firimiturile se acund printre firele de păr. Atunci când spălați barba, spălați și pielea din zona bărbii. Astfel, reduceți riscul de boli dermatologice care pot duce la slăbirea și deteriorarea părului. Ce ar trebui să folosiți pentru spălarea bărbii? Cel mai indicat este să optați pentru cosmetice special concepute pentru părul facial al bărbaților. Un șampon pe bază de plante cu o formulă ușoară este o alegere perfectă.

Perierea bărbii

Nu doar părul capilar necesită utilizarea pieptănului sau periei. Cel mai bun accesoriu pentru această sarcină este pieptănul din arbore exotic sau o perie cu peri de porc. Cum acționează? Îmbunătățește circulația sangvină și are un impact pozitiv asupra bulbilor de păr, hrănind și întărind părul. În plus, perierea oferă volum și ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale epidermei.

Hidratarea și tratamentul cu ulei pentru barbă

Este un alt element esențial în îngrijirea bărbii. Rețineți că trebuie să folosiți produsele cosmetice și uleiuri hidratante potrivite necesităților bărbii, dar și tipului dumneavoastră de piele. Nu este o sarcină ușoară. În prezent, industria de frumusețe este saturată cu o mulțime de cosmetice pe bază de uleiuri, ceruri și ingrediente hidratante.

Ceara de barbă

Îngrijirea bărbii trebuie acompaniată de stilizare. Pentru a oferi un aspect îngrijit, cea mai bună opțiune este ceara. Atenție să nu lăsați bucăți sau particule de ceară în barbă, care să ducă la alipirea firelor de păr. Aplicați cantități mici de ceară și doar apoi continuați să stilizați. Dacă încălziți ceara în palme, este mai ușor de folosit și aplicat.

Cum se taie și îngrijește barba?

Veți avea nevoie de foarfecă ascuțită sau de un aparat electric de tuns cu diferite atașamente de lungime. Alegeți forma bărbii în funcție de forma feței și determinați dacă aveți maxilarul ascuțit, dacă vă puteți lăsa perciuni scurți sau dacă îi puteți lăsa să crească cât mai lungi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *