Hei!

Cred că visul fiecărei femei este să aibă părul gros și puternic. Mă înșel? Sunt foarte atrasă de ​​această problemă, poate pentru că mama natură mi-a oferit un păr fin, greu de aranjat și extrem de predispus la daune. Din fericire, după zeci de produse de îngrijire a părului testate și multe tratamente de înfrumusețare, am aflat în cele din urmă ce produse cosmetice fac minuni. Vreți să le cunoașteți? Citiți mai departe.

1. Produse de spălat părul care măresc volumul părului fin

Desigur, există șampoane speciale care promit să mărească volumul părului. Acestea conțin substanțe care vă oferă o ridicare a rădăcinilor. Cu alte cuvinte, astfel de produse îmi fac părul să pară mai voluminos. Un alt aspect ce merită menționat este că astfel de șampoane creează o haină invizibilă în jurul fiecărui fir de păr, care previne aglomerarea și adaugă volum întregii lungimi a părului. Și acest lucru, desigur, creează impresia unui păr cu aspect mai bogat. Bine, deci ce șampoane sunt cele mai potrivite pentru păr subțire? Produsul meu absolut indispensabil este șamponul Kerastase pentru păr fin.

Ce este atât de special la acest șampon? Conține celuloză praf, care este responsabilă pentru ridicarea părului. În afară de aceasta, șamponul de la Kerastase conține substanțe care adaugă volum fiecărui fir de păr și oferă un efect similar tratamentului de laminare. Credeți-mă, aspectul părului se îmbunătățește după prima utilizare a acestui produs. Și cu fiecare altă spălare, părul devine din ce în ce mai frumos.

2. Șampon uscat pentru păr fin

Chiar și acest șampon uscat „obișnuit”, cum ar fi cel de la Batiste, este capabil să mărească ușor volumul părului, deoarece una dintre trăsăturile caracteristice ale produselor care conțin praf de orez sau talc este că acestea creează acumulări și îmbrățișează firele de păr, rezultatul fiind un păr mai voluminos. Prin urmare, în zilele în care utilizați șampon uscat, adică atunci când vă spălați părul fără a folosi apă, firele câștigă mai mult corp și părul devine mai „pufos”. Practic, șampoanele uscate conțin adesea substanțe suplimentare responsabile pentru creșterea volumului părului. Așadar, data viitoare când mergeți la cumpărături pentru un șampon uscat, căutați-le pe cele cu inscripția „Volum” pe etichetă.

Înc eea ce privește șamponul meu uscat preferat, aș spune că acesta este cel lansat de Klorane. Conține amidon de orez asiatic. Acest produs cosmetic nu are probleme cu absorbția excesului de sebum și lasă părul mai plin. Desigur, părul tratat cu acest șampon uscat arată proaspăt și este voluminos.

3. Balsamuri care adaugă volum părului fin

Pentru mine, nu există îngrijire a părului fără a folosi un balsam. Îmi plac efectele pe care unele dintre astfel de produse le creează asupra părului meu: îl netezesc, adaugă strălucire, îmi lasă părul mai rezistent, mă ajută să îmblânzesc firele rebele și să le fac mai ușor de manevrat. Din păcate, multe balsamuri produc doar efecte temporare, ceea ce înseamnă că părul arată frumos doar pentru câteva ore. A doua zi, părul fin este supraîncărcat. Din fericire, există balsamuri speciale dedicate părului fin. Deși sunt mai ușoare, ele sunt la fel de eficiente. Care sunt cele mai potrivite balsamuri de utilizat pentru părul fin?

Optez pentru L’Oréal Volumetry. Nu cred că exagerez când spun că iubesc acest balsam. Îmi place efectul pe care îl creează asupra părului meu. Nu-mi face părul plat, ci îi dă un efect de push-up. Firele rămân ridicate și pufoase foarte mult timp.

4. Balsamuri ușoare și ușor de utilizat pentru păr fin

Din lipsa de timp, nu pot aplica uneori balsamuri în mod regulat, măști de păr sau alte produse de îngrijire a părului. Iar uneori simt că părul meu are nevoie de o porție suplimentară de hrană. Este adevărul binecunoscut că balsamurile leave-in aplatizează părul, de aceea aleg spray-uri ușoare de păr. Schimbă complet jocul! Poți purta o sticlă în geantă, pe care o scoți și folosești atunci când observi că părul are nevoie de hrană. Efectul este spectaculos. Balsamurile spray nu trebuie îndepărtate de pe păr, sunt foarte ușoare și sunt perfect potrivite pentru părul fin. Cel care se potrivește cel mai bine părului meu este Matrix Biolage Volume Spray. Acest produs conține substanțe nutritive interesante, cum ar fi extract de bumbac sau proteine ​​din soia, care regenerează și ridică părul.

Voi știți produse bune pentru tratarea părului fin? Am citit că multe distilate pe bază de plante pot fi folosite pe păr, nu numai pe piele. Sunt curioasă dacă ați testat deja distilate pe bază de plante. Dacă da, lăsați un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *