Bună!

Dacă v-ați săturat de încercările nereușite de a vă lăsa părul lung, poate că metodele mele vă vor fi utile. Să încercăm câteva tratamente de înfrumusețare acasă și la solon, pe care le-am testat personal și de care am fost mulțumită. Citiți mai departe pentru a afla totul despre experiențele mele.

Metode de creștere a părului

Căderea părului sau creșterea lentă a părului poate avea o mulțime de cauze. Cele mai frecbente sunt spălarea sau îngrijirea incorectă a părului, afecțiunile, unele medicamente sau chiar și vizitele rare la coafor. Pentru întărirea părului și accelerarea procesului de creștere, puteți încerca:

1. Balsamul de păr și scalp

Este cea mai populară metodă de creștere a părului. Balsamul acesta include plante, vitamine și minerale, care hrănesc și consolidează părul și bulbii de păr. Este recomandat pentru toate tipurile de păr și scalp. Cum se folosește? Luați o cantitate mică de produs și masați-l la nivelul scalpului și rădăcinilor părului. Masajul va stimula circulația sanguină și va accelera absorbția ingredientelor din conținutul produsului cosmetic, oferind în același timp relaxare.

2. Suplimente de creștere a părului

Le puteți achiziționa din farmacii, drogherii și plafare. Aceste produse conțin în principal plante, vitamine și minerale. Administrați întotdeauna suplimentele conform recomandărilor medicului de familie sau prospectului inclus. Unele suplimente îngrijesc pielea și unghiile, astfel încât este important să alegeți produse care vi se potrivesc și vă îndeplinesc nevoile.

3. Băutură pe bază de drojdie pentru creșterea părului

Dacă natura joacă un rol esențial în îngrijirea părului vostru, aceasta este o metodă ideală pentru voi. Totuși, rețineți că drojdia are miros și gust caracteristice. În plus, pentru ca aceasta să funcționeze, este necesar să beți o mulțime de drojdie, în mod regulat. De ce este atât de populară? Deoarece este o metodă sănătoasă datorită conținutului de vitamina B, iod, potasiu, magneziu, fier și zinc.

4. Mezoterapie

Unul dintre numeroasele tratamente de înfrumusețare care are ca obiectiv îndesirea părului, consolidarea și hrănirea bulbilor și stimularea creșterii părului. Mezoterapia presupune multiple injecții de administrare a unui ser. Rezultatele sunt vizibile după o lună, în care sunt necesare 3 sesiuni de tratament.