Carboxiterapie vs Tratament cu ulei de păr. Pe care să-l alegem & De ce

Hei, doamnelor!

Postarea de astăzi este pentru toate persoanele care se confruntă cu problele de păr. M-am confruntat cu căderea părului în ultimele luni. Părului meu era peste tot – la duş, pe perie, pe umeri. La trecerea degetelor prin păr, puteam observa şuviţe de păr căzute… ştiu foarte bine care sunt motivele– stresul, bulbii de păr slăbiţi din cauza soarelui arzător (vara are atât părţi bune, cât şi mai puţin bune), tratament îndelungat cu antibiotice.

Eram zdrobită şi am început să caut remedii online pentru păr rar. Cum se poate inhiba căderea părului şi mări volumul? Reţineţi că nici nu mă puteam uita la ‘pastilele magice de reparare a părului’ după tratamentul cu antibiotice. Am evitat suplimentele deoarece nu cred că funcţionează.

M-am concentrat pe două tratamente (serii de tratamente). Ambele sunt foarte populare – tratamentul cu ulei pentru păr şi carboxiterapia. Primul – aplicarea uleiurilor – poate fi efectuat acasă. Celălalt tratament – carboxiterapia – trebuie efectuat de un expert calificat care utilizează dispozitive profesionale.

Carboxiterapia implică utilizarea dioxidului de carbon. Acesta este injectat sub piele, ceea ce duce la dilatarea vaselor de sânge, la mărirea fluxului sanguin şi la furnizarea de oxigen şi alte substanţe nutritive. Carboxiterapia asigură reînnoirea celulară şi accelerarea producţiei de colagen. Stimularea pielii facilitează inhibarea procesului de cădere a părului. În plus, părul creşte mai rapid prin hrănirea ţesutului şi bulbilor. Sunt necesare minim 10 tratamente pentru a activa foliculii de păr şi pentru a face părul să crească. Ca să fiu sinceră, tratamentele sunt foarte costisitoare.

Tratamentul cu ulei pentru păr este oferit în cadrul a numeroase saloane de coafură şi înfrumuseţare, dar poate fi efectuat, de asemenea, acasă. Tratametul cu ulei de păr este non-invaziv şi implică aplicarea unui ulei natural sau a unui amestec de uleiuri naturale la nivelul părului şi (mai ales!) la nivelul scalpului. Masarea scalpului îmbunătăţeşte circulaţia sângelui; nutrienţii din compoziţia uleiurilor naturale pătrund uşor la nivelul bulbilor şi tulpinii părului. Aceştia repară şi hrănesc părul de-a lungul lungimii sale şi activează funcţionarea foliculilor. Drept rezultat, părul creşte mai sănătos şi mai puternic şi încetează să mai cadă, în timp ce micro-deteriorarea din interiorul firului de păr şi de la suprafaţă este reparată.

Sunt curioasă ce tratament veţi alege pentru regenerarea şi îndesirea părului. În cazul meu este evident. În momentul în care am citit ‘injecţie’, am ştiut că, pentru mine, carboxiterapia este exlusă. În plus, este şocant de scumpă. Prefer să investesc într-un ulei de calitate superioară, precum Nanoil, care – pe lângă uleiuri – conţine şi substanţe care facilitează creşterea părului şi inhibă căderea părului. Dacă sunteţi într-o situaţie similară şi vă gândiţi serios la carboxiterapie – de ce nu testaţi mai întâi tratamentul cu ulei pentru păr? După o lună sau două, veţi observa o transformare a condiţiei şi aspectului părului dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *