Bună, frumoasele mele cititoare!

Sursa de inspiraţie pentru această postare au fost prietenele mele care mi-au admirat părul ultima dată când ne-am întâlnit. Sunt foarte fericită şi recunoscătoare pentru complimentele minunate. Ştiu că acestea îmi urmăresc blogul. Deoarece m-au întrebat cum îmi îngrijesc părul, am decis să scriu despre îngrjirea părului pe timp de vară.

Vara, părul meu este mai indisciplinat decât toamna (când majoritatea dintre dumneavoastră vă plângeţi de păr electrizat din cauza umidităţii crescute a aerului). Pentru mine, vara este mai problematică deoarece lumina soarelui cauzează probleme părului meu fin. Sunt nevoită să mă confrunt tot timpul cu uscarea părului şi să aplic protecţie suplimentară împotriva arsurilor solare. Pentru mine, uleiul de păr Nanoil este cel mai bun produs al acestei veri. Este disponibil în trei versiuni (în funcţie de condiţia şi gradul de deteriorare a părului). Am ales versiunea medie – cea pentru păr cu porozitate medie. Versiunea pentru păr cu porozitate redusă este foarte tentantă; cred că ar fi un produs minunat pentru îmbunătăţirea aspectului vârfurilor părului. În ceea ce priveşte Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată, o voi utiliza toamna când părul meu are nevoie de reparare intensă şi de protecţie după trecerea verii şi după utilizarea aparatelor termice de stilizare.

Persoanele care au probleme în a determina condiţia părului le recomand vizitarea website-ului Nanoil şi efectuarea testului de porozitate a părului. Face alegerea mult mau uţoară. Articolele despre îngrijirea părului, tratamentele cu ulei de păr şi porozitatea părului – postate pe website – merită, de asemenea, a fi citite. Am petrecut mult timp citindu-le şi încă revizitez website-ul pentru sfaturi şi ponturi legate de îngrijirea părului.

În concluzie, Nanoil este elementul esenţial în îngrijirea părului pe timp de vară În plus, am investit în şampon şi balsam fără silicon sau parabeni, produse delicate pentru păr şi scalp. Sunt atentă la mirosul produselor mele de păr şi de aceea am ales produsul Natura Siberica Frozen Berries. Cosmeticele au un design minunat. Îmi pot bucura privirea cu cele două recipiente de Natura Siberica, plus recipientul frumos din sticlă neagră al produsului Nanoil, care are aspectul unui parfum de lux. Acesta este secretul rutinei mele de îngrijire a părului vara. Folosesc Nanoil de două ori pe săptămână, îl aplic pe scalp şi pe părul uscat timp de 30 de minute, înainte de spălare. După patru săptămâni, părul meu capătă un aspect complet diferit. Este mai des, mai plin de vitalitate, mai lung şi, de asemenea, mai elastic şi mai luminos – ca într-o reclamă la şampoane. Sper că voi obţine o intensificare în volum după următoarele patru săptămâni, deoarece Nanoil include substanţe care forţează funcţionarea bulbilor şi facilitează creşterea unui nou păr. Cred ca Nanoil este cel mai bun produs pentru părul meu pe timp de vară. Dacă aţi folosit orice versiune, aştept impresiile dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *