ser facial cu vitamina C recomandat Nanoil

Aș dori să dedic postarea de astăzi produsului meu preferat de îngrijire a pielii – Nanoil Vitamin C Face Serum. Îl folosesc cu regularitate de câteva luni și vă pot spune sincer că pielea mea îl adoră! În sfârșit, am reușit să elimin petele post-acneice care nu credeam că vor dispărea vreodată.

Deci, atunci când veți termina de citit această postare, veți afla cum mi-a afectat Nanoil Vitamin C Face Serum tenul. De asemenea, vă voi spune cum să aplicați corect un ser facial cu vitamina C.

Serul facial pe bază de vitamina C. La ce rezultate vă puteți aștepta?

Știu că majoritatea dintre noi alegem un anumit produs cosmetic la recomandarea cuiva sau pentru că ne place efectul pe care îl are pe pielea, părul sau corpul unei prietene. Și asta este exact de ce am luat hotărârea de a încerca serul facial Nanoil. În ciuda tuturor acestor recenzii pozitive, eram un pic sceptică la început, dar după o săptămână, am regretat că nu am cumpărat acest cosmetic mai devreme! O mulțime de probleme ale pielii pot fi tratate cu ajutorul unui ser facial pe bază de vitamina C. Aceasta demonstrează din nou că cele mai simple și naturale soluții sunt și cele mai bune.

cel mai bine evaluat ser facial cu vitamina C Nanoil

Dați-mi voie să vă prezint lista de beneficii a serului facial cu vitamina C Nanoil la nivelul tenului meu.

 • Îmi hrănește pielea.
 • Îmi uniformizează tonul pielii.
 • Îmi lasă pielea strălucitoare.
 • Îmi reduce ridurile de la nivelul frunții.
 • Îmi oferă protecție solară (nu uit să aplic un SPF).
 • Sfidează procesul de îmbătrânire prevenind apariția liniilor fine și petelor pigmentare.
 • Elimină petele cauzate de acnee (efectul pe care mi-l doream cel mai mult).

Serul facial pe bază de vitamina C. Cum și când se aplică

Ordinea în care aplicați produsele cosmetice este extrem de importantă. Aceasta înseamnă că nu trebuie să aplicați un ser facial dacă tenul nu este perfect curat. În caz contrar, pielea nu va putea absorbi produsul complet și în profunzime, așa că ce sens are să-l mai aplicați? Deci, dacă doriți să profitați la maximum de tratamentul cu vitamina C, urmați acești pași exact în oridinea indicată mai jos:

 1. Îndepărtați machiajul.
 2. Utilizați un gel de curățare facială sau un ulei de frumusețe pentru a elimina impuritățile.
 3. Aplicați o apă florară sau un tonic facial.
 4. Acum, este timpul să aplicați serul facial cu vitamina C.
 5. Finalizați prin aplicarea unui produs hidratant de noapte/ unei creme cu SPF.

Aplicarea în sine nu prezintă dificultăți: deschideți recipientul și, cu ajutorul aplicatorului, aplicați aproximativ 5 picături de ser în palmă. Apoi, distribuiți serul pe toată fața, inclusiv pielea din zona ochilor – produsul nu irită. Un aspect important de menționat este că nu trebuie să aștept până când pielea mea absoarbe tonicul facial complet, ci pot aplica serul când piele este încă ușor umedă.

Cât de frecvent aplic serul facial cu vitamina C?

Îl aplic zilnic! Acesta este un element fix în rutina mea de seară de îngrijire a pielii! Nu sar niciodată acest pas și cred că datorită persistenței mele, serul facial are șansa de a-mi oferi rezultate incredibile. Chiar dacă producătorul recomandă aplicarea serului dimineața, înainte de machiaj, trebuie să recunosc că l-am folosit astfel doar o dată sau de două ori. Prefer să îmi tratez tenul cu vitamina C înainte de culcare. Cu toate acestea, Nanoil Vit. C Face Serum nu a avut un efect negativ asupra machiajului care arată ca de abicei.

ser facial cu vitamina C Nanoil

Recomand Nanoil Vit. C Face Serum?

Desigur că da! Nota mea este 10/10! Nu-mi pot imagina rutina mea de seară fără serul facial cu vitamina C Nanoil.

Dacă nu sunteți sigure că acest produs este potrivit pentru voi, vă sugerez să vizitați pagina oficială unde puteți găsi toate informațiile esențiale despre Nanoil Vit. C Face Serum și de unde îl puteți comanda în cazul în care vă hotărâți să-l încercați.

Aici este website-ul: www.nanoil.ro

Spuneți-mi în comentarii cum a acționat Nanoil Vitamin C Face Serul pentru voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *