Bună din nou!

Știu că părul subțire și lipsit de volum este o problemă cu care se confruntă multe femei, acesta fiind deseori dificil de stilizat. Dacă vă puteți descrie astfel părul, astăzi am câteva sfaturi pentru voi. Într-un moment, veți descoperi cum puteți oferi mai mult volum părului. Aflați ce cosmetice și accesorii sunt eficiente pentru volumizarea părului.

Ce este, de fapt, părul subțire?

Părul subțire este predispus la deshidratare, ceea ce duce la despicarea vârfurilor și fire de păr extrem de fragile. Aceasta, în schimb, are o influență colosală asupra modului în care ar trebui să vă tratați părul. De exemplu, dacă îngreunați părul cu produse de stilizare sau îngrijire, atunci este posibil să contribuiți la îngrășarea scalpului. De asemenea, hidratarea și hrănirea insuficiente pot duce la deteriorarea severă a părului. În plus, părul subțire nu tolerează bine condițiile de vreme extremă: temperaturi ridicate, vânt puternic, îngheț. Părul subțire se deteriorează atunci când este expus la proceduri prea frecvente de stilizare și vopsire, efectuate neîndemânatic.

Cum să intensificăm volumul părului: produse utile

Cel mai facil mod de a obține un aspect voluminos este prin aplicarea tehnicilor corecte de stilizare a părului. În drogherii, puteți găsi produse cosmetice concepute special în acest scop. Încercați spume, spray-uri și lacuri de păr. Astfel de produse ar trebui să aibă o formulă ușoară, care să nu supraîncarce părul și, cel mai important, să fie aplicate respectând întocmai instrucțiunile oferite pe ambalaj. Dacă aplicați produsele cu părul lăsat în față, puteți avea certitudinea că veți obține mai mult volum, în mod natural.

Desigur, unele accesorii de stilizare a părului vă pot ajuta să adăugați mai mult volum părului. O perie mare, rotundă este incredibil de utilă atunci când vă uscați părul. Rulați șuviță cu șuviță și ridicați cu ajutorul periei. Un efect similar poate fi obținut atunci când folosiți role mari. Spălați părul, aplicați spumă, plasați rolele și utilizați un flux cald și delicat de aer, generat de uscător. Scoateți rolele din păr după 15 minute și finalizați coafura cu ajutorul degetelor.

Vă sfătuiesc, de asemenea, să aveți întotdeauna un șampon uscat la îndemână. Acest cosmetic nu numai că absoarbe excesul de sebum, ci și reduce secreția de sebum la nivelul scalpului. De asemenea, șamponul uscat poate ridica rădăcinile părului și stimula volumul. Sună bine, știu.

Păr subțire, lipsit de volum? Ce trebuie să evitați

Dacă vă stilizați părul și urmați câteva sfaturi de îngrijire a părului subțire, ar trebui să știți că unul dintre cele mai groaznice lucruri pe care le puteți face este să aplicați prea mult produs de stilizare. De exemplu, rețineți că o mască de păr trebuie aplicată de la nivelul urechii în jos. Totuși, dacă aplicați masca de păr la nivelul scalpului, este necesar să continuați cu o tehnologie de curățare prin peeling a scalpului. Acest produs va îndepărat excesul de produs, celulele moarte de piele, impuritățile și sebumul. Părul va fi consolidat și va avea un aspect mai frumos.

De asemenea, încercați să nu dormiți cu părul ud. În caz contrar, șuvițele de păr își vor pierde volumul. Merită reținut și că umiditatea facilitează multiplicarea bacteriilor la nivelul părului și feței de pernă umede. Prin urmare, dacă abia v-ați spălat părul înainte de culcare, lăsați-l să se usuce în mod natural sau folosiți un uscător de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *