Dragele mele pasionate de arta machiajului,

Vă invit cu drag să citiţi cea mai recentă recenzie a mea despre produse cosmetice. De această dată, voi arunca o privire mai atentă celor mai noi produse create în laboratorul dermatologic, Avène – lichidele minerale. Recent, această marcă şi-a extins gama de produse prin lichide mate şi colorate. Merită să achiziţonăm vreunul dintre produsele lansate?

La sfârşitul postării mele, am adăugat câteva informaţii scurte despre marca Avène, pentru cele interesate de laboatoarele de produse cosmetice franceze. Intenţia mea nu a fost de a aloca jumătate de articol acestui aspect, deoarece am dorit să dezbat rapid subiectul. Lectură plăcută 🙂

Cosmeticele Avène – caracteristici

Nu am acordat atenţie acestei mărci până când dermatita atopică de care sufăr s-a agravat în asemenea măsură încât nu am mai putut funcţiona normal şi nici un produs cosmetic disponibil în farmacii nu a fost suficient de puternic pentru a mă ajuta. Pielea înroşită, senzaţiea de arsură şi veziculaţia m-au determinat să vizitez o farmacie, unde mi s-a recomandat să folosesc dermocosmeticele Avène.

Avène este un brand care oferă produse delicate de îngrijire cu acţiune de vindecare, perfecte pentru pielea sensibilă. Din nou, aceste produse acţionează într-un mod delicat şi, în acelaşi timp, sunt eficiente în combaterea inflamaţiilor. De asemenea, acestea sunt cunoscute pentru compoziţia de substanţe hidratante şi nutritive. În ultimul rând, aceste produse pot consolida echilibrul natural acid–bază al epidermei.

Noi produse lansate de Avène: lichide minerale

Recent, marca Avène s-a ridicat la aşteptările clienţilor săi şi a lansat pe piaţă o serie de lichide minerale. Am aşteptat mult timp să se întâmple asta, deoarece îngrijirea tenului este un lucru, însă foarte puţine produse pot opri reapariţia inflamaţiilor printr-o medicaţie eficientă, în special atunci când utilizăm produse cosmetice necorespunzătoare. Din păcate… am descoperit asta de cel puţin două ori.

Avène este o combinaţie de produse de primă clasă şi produse universale. Cu cea mai ridicată eficienţă, lichidele minerale acţionează la nivelul pielii în două moduri:

  1. Protejează pielea împotriva radiaţiilor solare (conţin SPF SPF 50+),
  2. Colorează şi matifiază pielea, conferind transparenţă, fără a lăsa pielea lucioasă.

Ce este important? Faptul că lichidele minerale Avène conţin un complex mineral 100%, apă termală şi tocoferol. Graţie acestor substanţe naturale, produsele cosmetice pot proteja pielea împotriva soarelui şi acţiunii nefavorabile a radicalilor liberi şi, de asemeena, pot ameliora iritaţiile, calmând şi înfrumuseţând tenul. După părerea mea, acesta este un cosmetic ideal de colorare pentru persoanele cu pielea problematică (precum a mea).

Avène – despre marcă

Aceasta este o marcă franceză care produce cosmetice pe bază de apă termală, provenită direct din pământul francez. Stațiunea montană de sănătate, localizată în partea de sud a Franţei, de unde este luată apa, este vizitată anual de mii de oameni care suferă de psoriazis, dermatită atopică şi chiar de arsuri de piele. Dermocosmeticele lansate de Avène sunt populare în toată lumea, iar această popularitate se datorează acţiunii minunate oferite. Eficacitatea produselor a fost confirmată de peste 300 de laboratoare şi clinici din toată lumea. În plus, cosmeticele Avène sunt numărul unu în Franţa, iar în Europa acestea sunt clasate pe locul doi în topul celor mai bune produse farmaceutice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *