Arată ca picăturile de ochi pe care le puteţi achiziţiona din farmaciile locale. Conţine cofeină şi extract de ceai verde. În plus, funcţionează cel mai bine răcit. Femeile din toată lumea ăl iubesc. Permiteţi-mi să vă prezint: THE ORDINARY CAFFEINE SOLUTION ♥

Cu plăcere pură, proclam că produsul The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG este preferatul meu din luna trecută. Sunt aproape sigură că va rămâne astfel şi în lunile viitoare, deoarece nu voi renunţa niciodată la el. De ce acest ser din multitudinea de seruri de ochi? Vă invit să citiţi recenzia de mai jos.

Prima impresie

Trebuie să spun aici că prima impresie despre produsul The Ordinary Caffeine Solution nu a fost tocmai bună. Este un miracol că nu m-am speriat de acest recipient de medicament cu pipetă. Îmi plac produsele cosmetice cu un aspect drăguţ şi cu accente de lux. Cu toate astea, sunt perfect capabilă să trec cu vederea recipientul din sticlă închisă la culoare cu etichetă albă, deoarece acţiunea acestui produs cosmetic este incredibilă!

Cum se utilizează serul The Ordinary?

Produsul se utilizează ca orice alt ser de ochi, i.e. aplicaţi la nivelul pielii din jurul ochilor. Vă recomand aplicarea în timpul dimineţii şi serii, deoarece produsul are o acţiune intensă şi oferă îmbunătăţiri vizibile. Vă încurajez să efectuaţi un masaj delicat în zona ochilor deoarece, astfel, pielea va deveni mult mai relaxată.

Truc. Produsul Caffeine Solution răcit în frigider va elimina imediat semnele de oboseală.

Care este acţiunea produsului The Ordinary Caffeine Solution?

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG:

  • reduce cearcănele şi pungile de sub ochi,
  • elimină semnele de stres şi oboseală,
  • hidratează, hrăneşte şi conferă elasticitate pielii.

Acţiunea serului de ochi cu cofeină şi extract de ceai verde este efectul compoziţiei concentrate şi formulei foarte simple, fără alcool, siliconi, parabeni sau ingrediente de provenienţă animală. În orice caz, conţine câteva extracte vegetale, de exemplu, extract de fereguţă, extract de ciupercă exotică, extract de soia şi extract de muşchi sphagnum. Toate acestea sunt completate cu acid hialuronic, uree şi cofeină, cu acţiune de stimulare (de asemenea, pentru uz extern). Sună interesant, nu-i aşa?

Opinia mea

Produsul The Ordinary Caffeine Solution se absoarbe imediat după aplicare şi lasă pielea tonifiată. Serul răcit oferă un efect de calmare a pielii din jurul ochilor şi elimină pungile. După aplicare, pielea este foarte fină şi strălucitoare. Produsul The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG este un înlocuitor perfect pentru cremele de ochi, pentru persoanele care se confruntă cu cearcăne sau riduri minore. Produsul nu irită pielea, prin urmare poate fi utilizat chiar şi pentru pielea sensibilă (ca în cazul meu!). După părerea mea, acest ser cu cofeină este de neînlocuit atât pentru prevenirea ridurilor, cât şi ca produs de reducere a primelor semne vizibile de îmbătrânire. Îl recomand cu căldură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *