Nanoil organic uleiul de ricin

Bună!

Știu că multe dintre voi așteptați această recenzie. Cum știu asta? Primesc o mulțume de întrebări legate de acest ulei – Nanoil Castor Oil. De ce acest ulei? Cred că datorită faptului că primește recenzii pozitive, multe femei considerându-l un produs minunat.

Se spune că deținerea unui ulei de ricin pur este suficientă pentru creșterea părului, inclusiv a genelor și sprâncenelor. Totuși, merită să cheltuiți banii pe uleiul de ricin Nanoil? Continuați să citiți pentru a afla ce efecte mi-a oferit la nivelul părului și unghiilor.

Nanoil Castor Oil: Informații de bază & prima impresie

Am comandat recipientul de pe website-ul oficial NanoilNu a fost primul produs de înfrumusețare pe care l-am cumpărat din magazin, ceea ce cred că știți dacă sunteți una dintre cititoarele mele obișnuite – există deja câteva produse Nanoil pe care le-am evaluat pentru voi. Și de această dată, uleiul a fost livrat extrem de rapid. Era bine sigilat, așa că nu s-a vărsat sau scurs.

Spre deosebire de majoritatea uleiurilor cosmetice pe care le puteți găsi în farmacii și drogherii, Nanoil oferă un recipient de 50 de ml, nu 15 sau 30, așa cum este frecvent în cazul altor mărci. Și nici măcar nu costă mai mult. Textura este plăcută și se absoarbe rapid. Durează doar câteva secunde să o distribuiți uniform pe orice parte a corpului doriți: păr, față, unghii, sprâncene… Nu știu cum, dar Nanoil Castor Oil pare a fi cumva mai ușor și mai puțin dens decât un ulei de ricin tipic, ceea ce este un avantaj major.

Îmbunătățește Nanoil Castor Oil genele și sprâncenele?

acțiunea uleiului de ricin

Dați-mi voie să vă răspund la această întrebare imediat: da, le îmbunătățește și o face într-un mod impresionant. Desigur, nu vă așteptați să observați efectele într-o săptămână sau două. Creșterea părului este un proces complex care necesită timp, prin urmare este indicat să aveți răbdare. Continuați să folosiți uleiul în fiecare zi. Masați-l la nivelul scalpului, aplicați-l pe gene și folosiți-l pentru îngrijirea sprâncenelor.

În majoritatea cazurilor, las uleiul să acționeze nu mai mult de 15 minute. Apoi, îl îndepărtez cu un șampon obișnuit. Cred că a durat șase săptămâni ca părul meu să devină mai frumos, mai bine hrănit și cumva mai des. De asemenea, am observat că părul meu cade mai puțin, ceea ce este minunat. Sprâncenele și genele? Același efect! Acestea sunt vizibil mai lungi și mai voluminoase. În plus, par mai închise la culoare, acesta fiind un rezultat la care nu mă așteptam, dar de care sunt foarte încântată.

Utilizări alternative ale uleiului de ricin

NANOIL Castor Oil

Este incredibil cât de versatil poate fi doar un singur ulei! După părerea mea, uleiul de ricin ar trebui să fie considerat drept:

  • un remediu pentru păr deteriorat și subțire
  • un balsam natural de gene și sprâncene

Există două aplicări principale pentru care uleiul de ricin este celebru. Totuși, acest ulei oferă mai mult decât majoritatea dintre noi credem. De exemplu, îl puteți folosi pentru a vă îmbunătăți aspectul pielii. Masați-l pe coapse pentru a reduce celulita și vergeturile. Din nou, trebuie să fiți persistente, dar regularitatea merită. Pentru mine, sună ca un mic sacrificiu de făcut pentru a elimina aceste imperfecțiuni inestetice de la nivelul pielii.

Dacă aveți probleme cu unghiile fragile, puteți, de asemenea, încerca uleiul de ricin. Puteți masa uleiul la nivelul patului unghiilor, la fel cum procedați cu o cremă de mâini. De asemenea, puteți prepara o soluție de înmuiere a unghiilor. Indiferent de tratamentul pentru care optați, Nanoil Castor Oil vă va consolida unghiile. Vi-l recomand cu căldură!

Nanoil Castor Oil

După cum puteți vedea, Nanoil Castor Oil este un produs versatul care vă ajută să vă îmbunătățiți aspectul. Nu este minunat că doar un ulei extras din semințele de Ricinus communis plant vă poate oferi atât de multe? Oh, și cel mai bun aspect este că uleiul de ricin Nanoil este presat la rece și certificat!