Hei, fetelor!

Ochi panda, gene grupate şi lipite împreună, machiaj întins… Toate am trecut prin situaţii similare sau am comis greşeli de machiaj. Este posibil să evităm astfel de situaţii nefericite? Desigur că este! Citiţi mai departe pentru a descoperi secretele unui machiaj frumos.

În primul rând, spuneţi NU depozitelor de rimel!

Genele grupate şi lipite împreună nu au un aspect atractiv. Acestea arată ca picioarele de păianjen şi sugerează că nu stăpâniţi arta machiajului. Ce puteţi face pentru a scăpa de depozitele de rimel de pe baghetă? Eliminaţi excesul de rimel cu un şerveţel sau cu o perie diferită, curată. Puteţi, de asemenea, spăla peria produsului cu demachaint sau cu săpun înainte de fiecare aplicare. Reţineţi să evitaţi introducerea şi scoaterea periuţei din tub – aerul pătrunde în interior şi usucă produsul.

În al doilea rând, încălziţi ondulatorul de gene!

Nu aveţi nevoie de un ondulator de gene electric. Tot ce trebuie să faceţi este să încălziţi ondulatorul dumneavoastră obişnuit cu un foehn şi să îl utilizaţi în timpul rutinei de machiaj. Pentru rezultate uimitoare, încălziţi dispozitivul timp de câteva secunde. Aşteptaţi un moment până se răceşte pentru a evita arderea pielii. Ondulaţi genele şi aplicaţi rimel. Efectul va dura toată ziua.

În al treilea rând, nu întindeţi machiajul!

Magazinele şi farmaciile online sunt pline de dispozitive ciudate care vă vor ajuta la efectuarea machiajului ochilor. Veţi scăpa de întinderea machiajului pe pleoape sau sub ochi. Doar apăsaţi-le pe pielea de sub genele pleoapei inferioare şi superioare şi aplicaţi machiajul. Reţineţi să spălaţi astfel de dispozitive cu regularitate; este de preferat să utilizaţi săpun şi produse demachiante şi apoi să le dezinfectaţi.

În al patrulea rând, efectul panda!

Întinderea rimelului sau a tuşului de ochi este un efect cunoscut sub numele de ochi de panda. Cosmeticele creează o margine neagră la nivelul pleoapelor şi sub ochi. Cum puteţi evita formarea acestora? După ondularea genelor, aplicaţi pudră de talc sau o pudră translucentă şi folosiţi o perie sau o periuţă de rimel pentru a le distribui. Apoi, aplicaţi rimelul preferat şi lăsaţi-l să se absoarbă. Aplicaţi apoi straturi de rimel, însă reţineţi să aşteptaţi câteva minute pentru ca produsul să fie absorbit. Eventual, periaţi genele cu o perie specială. Machiajul dumneavoastră este finalizat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *