Recent, am avut oportunitatea de a testa noul cosmetic lansat de Vichy – 3D Dermablend. Am găsit o mostră într-o revistă şi am decis să văd cum acţionează şi dacă este, într-adevăr, atât de minunat. Fondul de ten 3D Dermablend, lansat de Vichy este recomandat femeilor cu ten gras sau mixt, cu piele predispusă la acnee. Este interesant, pe mostra mea am citit că acest produs cosmetic poate fi folosit de persoane cu piele sensibilă. După părerea mea, orice femeie cu ten neuniform şi piele afectată de cicatrici post acneice sau coşuri poate testa acest fond de ten.

Un aspect minunat este că la cumpărarea produsului Vichy 3D Dermablend, veţi primicadou o pensulă de aplicare a fondului de ten. Eu aplic fondul de ten cu ajutorul degetelor – îl folosesc ca pe o cremă. Din păcate, efectul nu a fost foarte plăcut. Faţa mea a fost acoperită cu urme şi pete întunecate. Este posibil ca aplicarea cu ajutorul pensulei să fie mai uşoară şi ca machiajul să arate mai bine. Veţi depune ceva efort pentru a obţine rezultate finale satisfăcătoare. Cu siguranţă, consistenţa produsului Vichy 3D Dermablend este destul de plastică, prin urmare, aplicarea ar trebui să fir rapidă şi uşoară. Aplicatorul precis facilitează dozarea fondului de ten necesar pentru machiaj. Un tub conţine ml/1.0 fl. oz. de fond de ten; mostra mea a fost suficientă pentru două aplicări.

Acum, ajungem şi la partea interesantă, i.e. rezultate. Conform producătorului, produsul 3D Dermablend lansat de Vichy uniformizează pielea şi acoperă toate imperfecţiunile. În plus, îngrijeşte pielea, rezistă până la 16 ore şi protejează pielea împotriva radiaţiilor solare (are SPF 25). Am observat că produsele cosmetice au mai degrabă o acoperire medie, deoarece acoperă doar imperfecţiunile minore şi rezistă până la 6 ore. Din păcate, 3D Dermablend nu mi-a acoperit toate cicatricile post acneice şi, după câteva ore, pielea mea a început să lucească. În plus, scoate în evidenţă pielea uscată şi punctele negre. Un aspect pozitiv este că produsul cosmetic nu este greu şi nu afectează negativ pielea sensibilă – este, într-adevăr, uşor şi delicat. Este foarte posibil ca produsul că îngrijească pielea, deoarece conţine acid salicic şi extract de copaci amazonieni.

3D Dermoblend lansat de Vichy este disponibil în patru nuanţe: Opal, Nude, Sand şi Gold. Mostra mea a fost în Nude. Este o culoare cam închisă şi de aceea contrastează puternic cu tonul pielii mele. Cred că nuanţa Opal ar fi mai bună pentru mine. Si acum este timpul pentru o informaţie interesantă. Tenul acoperit cu fondul de ten în nuanţa Nude pare mai deschis în lumina artificială şi mai închis în lumina zilei. Aveţi grijă la selectarea nuanţei fondului de ten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *