Hei, fetelor, vă protejați părul împotriva căldurii? Desigur, nu mă refer doar la zilele fierbinți de vară, ci și la uscătoare sau plăcile de păr extrem de fierbinți. Aceste dispozitive elimină apa din păr. Cum să protejăm părul împotriva deteriorării? Folosesc spray-uri de protecție termică de multe luni. Deoarece am testat o mulțime, sunt gata să vă recomand alegerile mele de top. Voi face o prezentare sinceră: care este cel mai bun spray de protecție termică pe care vi-l recomand să-l cumpărați? Descoperiți mai jos!

Cum acționează un spray de protecție termică?

  • FORMEAZĂ UN STRAT DE PROTECȚIE ÎN JURUL PĂRULUI, PROTEJÂNDU-L ÎMPOTRIVA CĂLDURII ȘI PIERDERII APEI
  • PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA ACȚIUNII NOCIVE A TOXINELOR, SMOGULUI ȘI RADICALILOR LIBERI
  • PREVINE ELECTRIZAREA CAUZATĂ DE UMIDITATE
  • PREVINE APARIȚIA FIRELOR STATICE
  • FACILITEAZĂ STILIZAREA PĂRULUI ȘI ÎI OFERĂ NUTRIȚIE
  • OFERĂ STRĂLUCIRE ȘI NETEZIME
  • MULTE SPRAY-URI FACILITEAZĂ ÎNDREPTAREA PĂRULUI CU PLACA

Clasament! Cele mai bune spray-uri de protecție termică a părului – Recenzii

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY, 200 ml

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ: orice tip de păr, de la cel cu porozitate redusă până la cel cu porozitate ridicată, gros, fin, uscat, deteriorat

Preferatul meu <3 Din recenzii, am observat că nu este doar preferatul meu. Este printre produsele de protecție termică cotate cel mai bine. Ador să folosesc produsele Nanoil în părul meu. Acest spray oferă un aspect perfect coafurii și, în plus, miroase superb, nu supraîncarcă părul, ci menține părul impecabil pe tot parcursul zilei. Mai mult decât atât, este ideal pentru protejarea părului împotriva soarelui, toxinelor, temperaturilor scăzute și aerului uscat. Proteinele de mătase adăugate hrănesc părul în profunzime, lăsându-l frumos, elastic și strălucitor. Nu mă pot abține să nu-l ating, atât este de mătăsos! Datorită produsului Nanoil Heat Protectant Spray, am uitat complet de părul afectat de efectul static și electrizare. Și, în cele din urmă, trebuie să menționez că este foarte economic.

Intră pe site-ul oficial – nanoil.ro

KEMON AND HEAT SPRAY 13, 200 ml

SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ: păr subțire, fragil

Marca Kemon este conoscută pentru lansarea unor produse de calitate superioară printre femeile preocupate de îngrijirea părului. Acest spray arată că marca își merită reputația. Kemon And Heat Spray 13 este un produs minunat de protecție termică; nu este bogat în numeroase substanțe nutritive, însă este conceput cu scopul de a preveni supraîncărcarea părului fin și fragil. Acidul ferulic și flavonoidele din semințele de strugure îngrijesc părul lipsit de viață, protejându-l împotriva efectului nociv al condițiilor extrene și uscătoarelor de păr. Acest spray, de asemenea, ajută la eliminarea electrizării și fixează părul – nu toată ziua, dar chiar și câteva ore înseamnă mult pentru părul subțire.

PHILIP B THERMAL PROTECTION SPRAY, 60 ml

SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ: păr gros, greu, cu porozitate redusă

Chiar dacă părul gros cu porozitate redusă este mai rezistent la deteriorarea termică decât părul fin, fragil, există totuși un risc – orice tip de păr se poate deteriora. Chiar dacă părul vostru este des și sănătos, cred că este mai indicat să fim precaute decât să regretăm, prin urmare, protejați-l împotriva soarelui, înghețului și căldurii. Philip B Thermal Protection Spray este conceput în acest scop, în plus, ajută la stilizarea părul rigid și aspru. Formula conține aminoacizi benefici, extracte de plante, vitamina E și ulei de ricin – ideale pentru părul des cu tendință de îngrășare. Uleiul de ricin, de asemenea, protejează culoarea părului și previne estomparea sa. Acesta este un spray de protecție termică foarte bun, însă, după părerea mea, are un preț exagerat de mare pentru recipientul mic.

BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL HEAT/UV PROTECTIVE PRIMER, 250 ml

SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ: orice tip de păr, cel mai indicat pentru părul uscat și creț

Acest produs nu este pentru toată lumea deoarece are la bază uleiuri, si probabil că va supraîncăca părul fragil, predispus la îngrășare. Formula conține șase uleiuri care protejează părul împotriva efectului nociv al factorilor extreni, agresivi, deshidratării și pierderii apei. Amestecul alcătuit din atât de multe uleiuri este dens, încă este minunat pentru disciplinarea părul uscat, rigid. Dacă părul vostru are tendința de a-și pierde apa și de a se rupe și, în plus, este afectat de căldura generată de uscător și alte aparate fierbinți de stilizare, Bumble and Bumble Primer va fi de mare ajutor în îngrijirea zilnică a părului. Eu l-am putut aplica doar pe vârfuri deoarece atunci când l-am folosit în tot părul, i-a dat un aspect uleios. Dacă sunteți curiose cu privire la uleiurile infuzate în acest spray, iată care sunt acestea: ulei de migdale dulci, ulei de semințe de strugure, ulei de cocos, ulei de macadamia, ulei de argan, ulei de șofran și ulei de monoi. 

DAVINES ESSENTIAL HAIRCARE MELU HAIR SHIELD, 250 ml

SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ: toate tipurile de păr

Spray-ul Davines a fost produsul meu numărul unu de protecție termică înainte de a descoperi spray-ul Nanoil (care oferă mai multe beneficii părului meu, în plus este mai ieftin!). Totuși, chiar mi-a plăcut: extractul de lentile Villalba a fost suficient pentru a-mi proteja părul împotriva condițiilor atmosferice nefavorabile, făcându-l mai ușor de stilizat și prevenind deteriorarea. Un aspect interesant: semințele de lentine abundă în sericină și acid glutamic, aminoacizi care construiesc așa numitul NMF – factor hidratant natural.

Vă veți proteja părul folosind unul dintre produsele de protecție termică din această prezentare? Sper că da! Împărtășiți-ne efectele!<3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *