cele mai bine spray de protecție termică nanoil

Vă protejați părul împotriva deteriorării termice? Consecințele folosirii uscătorului, plăcii sau ondulatorului la nivelul părului sunt absolut îngrozitoare! Chiar dacă acestea nu sunt evidente la prima vedere și nici nu apar peste noapte, aparatele de stilizare termică înrăutățesc treptat condiția părului. Din fericire, putem preveni eficient efectul negativ al stilizării termice. Și nici nu este dificil! Tot ce trebuie să faceți este să optați pentru un spray de protecție termică înainte de folosi uscătorul de păr. Și unul dintre produsele mele preferate dintotdeauna este spray-ul Nanoil, a cărui recenzie o puteți găsi mai jos.

Nanoil Heat Protectant Spray: Ce este? Cum acționează?

Acest spray a fost creat pentru a îndeplini o sarcină importantă: pentru a preveni deteriorarea termică a părului. Și chiar dacă există multe produse de protecție termică dintre care putem alege, cel oferit de Nanoil este un pic diferit. Prin ce iese în evidență? Iată:

  1. Are o formulă ușoară și fără ulei, ceea ce este minunat deoarece nu supraîncarcă părul. Nici nu creează un strat uleios în jurul firului de păr. (Notă secundară: Dați-mi voie să menționez că majoritatea produselor de protecție termică lasă un strat uleios la nivelul părului).
  2. Nanoil Heat Protectant Spray este eficient în protejarea părului împotriva deteriorării termice. Îmi place că pot seta placa de păr la ”temperratură ridicată”, adică la 220°C, fără riscul de a-mi deteriora podoaba capilară.
  3. Spray-ul Nanoil este unul dintre puținele produse care conțin proteine de mătase. Acestea repară părul deteriorat și sigilează apa în interiorul părului pentru a mări nivelul de hidratare. În plus, promovează părul neted și strălucitor.
  4. Cu ajutorul acestui spray, stilizarea părului este extrem de facilă! Deoarece lasă părul moale și elastic, crește capacitatea de stilizare.
  5. Îmi place să-l folosesc deoarece nu lasă urme în păr. Deși creează un scut subțire de protecție la nivelul părului, nu este perceptibil. În plus, am observat că de când am început să aplic Nanoil Heat Protectant Spray, părul meu nu se mai elestrizează sau devine static. Astfel, spray-ul Nanoil este un produs perfect de îngrijire a părului în zilele călduroase de vară, precum și în zilele friguroase de iarnă.

nanoil cele mai bine spray de protecție termică

Protecție tot timpul anului pentru păr

Așa cum am menționat deja, Nanoil Heat Protectant Spray este ideal vara și toamna (când umiditatea afectează podoaba capilară), dar și iarna (când căciulile și fularele creează efectul static). Câteodată, îl aplic în timpul zilei, atunci când cred că părul are nevoie de protecție suplimentară. Dar, în general, urmez instrucțiunile, folosind spray-ul chiar înainte de stilizarea părului.

În majoritatea cazurilor, fac asta după duș, chiar înainte de a usca părul cu foehnul. Nu cred că va trebui să folosiți o cantitate mare deoarece trei sau patru pulverizări sunt suficiente pentru a crea protecția de care are nevoie părul. Apoi, îmi aranjez părul cu placa sau ondulatorul, și asta este tot.

Cred că trebuie, de asemenea, să adaug că datorită produsului Nanoil Heat Protectant Spray, părul meu este mai ușor de stilizat și coafura este fixată pentru mai mult timp. Și efectul creat are un aspect natural – fără alipire, fără rigiditatea, fără reziduuri albe.

nanoil spray de protecție termică

Dacă doriți să încercați acest produs de protecție termică, încercați să comandați din magazinul oficial Nanoil, vizitând nanoil.ro. Și nu uitați să-mi spuneți dacă și voi folosiți un produs de protecție termică – lăsați un comentariu! <3