Acum câteva săptămâni, m-am adunat, mi-am sumetecat mânecile și am anunțat că este timpul să fac ceva în privința părului meu.

Continuați să citiți dacă sunteți curioase despre experiența mea.

CARE ESTE PROBLEMA?

Am neglijat nevoile părului meu pentru prea mult timp – da, recunosc că sunt vinovată. Din păcate, mi-am deteriorat șuvițele de păr din neatenție, făcându-le fragile și deshidratate. De fiecare dată când îmi pieptănam părul, sfârșeam cu un pumn de păr în mână. Vârfuri despicate? Mi-e îmi spuneți… Părul electrizat este teribil de dificil de stilizat? Da, ăsta este părul meu.

ȘI SOLUȚIA?

M-am hotărât să fac ceva rapid în această privință. Dar ce?! Am văzut multe menționări despre Nanoil Keratin Hair Mask în postările bloggerilor de frumusețe. Aceștia susțineau că acest produs repară rapid și eficient părul deteriorat. Așa că l-am cumpărat și iată-mă aici cu o recenzie!

Nanoil Keratin Hair Mask: Masca pentru păr deteriorat

Aceasta este cel mai simplu mod de a descrie acest produs cosmetic. De fapt, nu voi detalia, nu mă voi concentra pe ingrediente și efecte, ci vă voi spune doar că este cea mai bună mască pentru păr deteriorat. Însă, mă veți crede? Mă îndoiesc sincer, prin urmare, nu voi termina recenzia despre Nanoil Keratin Hair Mask cu această scurtă introducere.

Ce trebuie să știți despre această mască de păr?

1. INGREDIENTE

Cele două ingrediente principale din formula măștii de păr Nanoil sunt cheratina și provitamina B5 (pantenolul). Doar două substanțe, însă împreună, acționează perfect, oferind părului substanțe nutritive, hidratare și consolidare. Evident, acest produs nu include parabeni, coloranți, PEG-uri sau alte substanțe nocive similare.

2. TEXTURĂ

Masca este albă, ușoară și miroase incredibil. Nu glumesc, vă veți îndrăgosti imediat ce deschideți capacul pentru prima dată. Un aspect important este că mirosul persistă în păr mult timp după îndepărtarea măștii din păr. În plus, Nanoil Keratin Hair Mask nu îngreunează părul – pe cât de ușor este de aplicat, pe atât de ușor este de clătit.

3. UTILIZARE

Aplicarea măștii de păr Nanoil la nivelul părului este o altă caracteristică pozitivă și remarcabilă a acestui produs cosmetic. Este recomandat să aplicați masca după fiecare spălare a părului, deci la aproximativ 2-3 zile. Trebuie doar să distribuiți o cantitate mică de produs pe părul umed și să o lăsați să acționeze 15 minute. După clătire, părul va deveni mult mai neted și mai ușor de periat.

Sunt sigură că sunteți mult mai intersate de efectele măștii, așa că haideți să discutăm despre acestea, ce spuneți?

Beneficiile măștii de păr cu cheratină Nanoil

Pe website-ul oficial, aflăm că Nanoil Keratin Hair Mask ”este o terapie de reparare ideală pentru părul slăbit și deteriorat”. Exact tipul meu de păr! Acest produs cosmetic este benefic pentru părul supraprocesat, deteriorat de vopsea, placă, ondulator și uscător de păr. În plus, masca are efect de inversare a deteriorării cauzate de razele UV, stres, poluare urbană sau… greșelile noastre în îngrijirea părului.

Cum acționează Nanoil Keratin Hair Mask?

  • Repară părul din interior.
  • Întărește și previne căderea părului.
  • Îmbunătățește rezistența și previne slăbirea părului.
  • Protejează vârfurile părului.
  • Sigilează umiditatea în interior.
  • Facilitează perierea și stilizarea.
  • Oferă protecție adecvată.

Atât de multe promisiuni. Care este, de fapt, adevărată?

Trebuie să recunosc că efectele oferite de masca de păr cu cheratină Nanoil m-au surprins plăcut. Nu mă așteptam ca un produs să-mi îmbunătățească aspectul și condiția părului într-un timp atât de scurt. Am simțit diferența de la prima aplicare deoarece, în sfârșit, am putut să-mi pieptăm ușor părul după spălare. Îmi amintesc că părul meu a devenit neted, moale și strălucitor. A fost nevoie de 2 săptămâni pentru a-mi consolida părul. Am observat că părul îmi cade mai puțin, este mai rezistent și mai lucios. Acum, nu mai am zile dezastruoase în care nu-mi pot aranja părul deoarece această mască a eliminat electrizarea și efectul static. De când m-am tuns, nu am mai observat despicarea vârfurilor deoarece masca cu cheratină Nanoil nu doar consolidează, ci și protejează părul.

Pe scurt, nota mea pentru efectele acestei măști este: 10/10.

Dacă doriți să aflați cum acționează Nanoil Keratin Hair Mask pentru părul vostru, vă recomand să comandați produsul de pe website-ul oficial- www.nanoil.ro – este mai ieftină dacă adăugați mai multe produse Nanoil în coșul de cumpărături.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *