Bună, fetelor!

Face coafura mai durabilă, absoarbe excesul de sebum, netezeşte şi elimină mirosul neplăcut. Acesta este modul în care acţionează şamponul uscat Batiste, unul dintre produsele mele cosmetice preferate. Îl am întotdeauna la îndemână deoarece este util în multe situaţii, unele chiar atipice. Care sunt aceste situaţii? Continuaţi să citiţi.

De ce sunt atât de eficiente şampoanele uscate?

Ingredientul principal este amidonul de orez. Acesta este motivul pentru care produsuL aboarbe sebumul şi previne îngrăşarea scalpului. În plus, şampoanele uscate netezesc toate suprafaţele pe care sunt aplicate. Acestea ameliorează iritaţiile, reduc mâncărimea pielii şi elimină aspectul înroşit. Adiţional, şampoanele uscate ridică părul de la rădăcină, dublând volumul părului. Cum putem utiliza la maxim aceste produse?

Şamponul uscat conferă pielii un aspect mat

Dacă aveţi ten fie gras, fie mixt, încercaţi şampoanele uscate, care vor absorbi excesul de sebum. Este o idee bună să purtaţi o versiunE mică de şampon uscat în geantă. Credeţi-mă, va fi utilă în cele mai neaşteptate situaţii. Cum puteţi folosi şamponul uscat la nivelul tenului? Aplicaţi produsul pe un şerveţel şi masaţi la nivelul zonelor lucioase ale feţii. Pentru a obţine rezultate chiar mai bune, înainte de folosirea şamponului, aplicaţi o sugativă de control, care va colecta excesul de sebum şi fond de ten. Ultimul pas de retuşare a machiajului, pudraţi faţa şi adăugaţi o cantitate mică de iluminator.

Şampon uscat pentru a combate transpiraţia mâinilor şi picioarelor

Şamponul uscat reprezintă o alternativă eficientă la spray-urile de picioare şi la loţiunile antibacteriene pentru mâini. În cel mai scurt timp, şamponul uscat poate colecta transpiraţia şi bacteriile, elimina senzaţia de „mâini lipicioase” şi reduce mirosul neplăcut. Vorbind despre miros, şampoanele uscate au o aromă plăcută, care amplifică plăcerea de a utiliza acest produs. Aplicaţi produsul la nivelul palmenlor, picioarelor, precum şi în ciorapi sau pantofi.

Poate şamponul uscat împrospăta o mochetă?

Da, poate! Puteţi utiliza şamponul uscat chiar şi pentru a conferi un apsect curat mochetei. Tot ce trebuie să faceţi este să pulverizaţi produsul cosmetic pe suprafaţa mochetei, aşteptaţi aproximativ 30 de minute şi daţi cu aspiratorul. Efectul? Mocheta va arată mai pufoasă şi lipsiă de mirosuri neplăcute. Dacă aveţi un căţel sau o pisică, această soluţie este perfectă pentru dumneavoastră.

Cunoaşteţi şi alte utilizări pentru şamponul uscat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *