nanoil ȘAMPON MICELAR PE BAZĂ DE ALGE

Am ales un șampon micelar cu extract de alge de la Nanoil după ce am citit toate recenziile pozitive. Părul meu tinde să aibă o condiție nefavorabilă și devine foarte uscat, mai ales iarna sau vara, din cauza expunerii la soare. Abia așteptam să văd efectele acestui șampon hidratant pe bază de alge. Fără alte introduceri, dați-mi voie să vă prezint recenzia mea despre Nanoil Algae Micellar Shampoo.

POVESTEA PĂRULUI MEU…

Nu vă voi plictisi, dar trebuie să descriu pe scurt condiția părului meu, pentru a vă informa ce tip de păr beneficiază cel mai mult în urma tratamentului cu acest șampon și ce probleme poate soluționa. În general, părul meu nu provoacă multe probleme, însă din când în când se răzvrătește, de obicei atunci când se schimbă vremea, fiind expus la temperaturi extreme sau aerul uscat din interior. Aceasta declanșează probleme precum păr tern, lipsit de netezime, de volum și de hidratare. Părul devine aspru și electrizat și nu arată bine nici prins în coadă. Este un coșmar.

De asemenea, părul meu are o condiție groaznică după trecerea iernii și trebuie să-i tund mereu vârfurile sau să-l tund drastic. De aceea, produsele hidratante sunt esențiale pentru mine. Din păcate, majoritatea îngreunează părul fin.

Nanoil oferă un șampon micelar pentru curățarea în profunzime a scalpului și părului fără a-l îngreuna, lăsându-l plin de volum. Micelele vizează spălarea perfectă a părului, eliminând orice impurități, echilibrând producția de sebum și ridicând părul de la rădăcini pentru mai mult volum. Micelele se potrivesc perfect cu substanțele hidratante din compoziția șamponului Nanoil.

nanoil Algae Micellar Shampoo

EFECTELE NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO

 • curăță perfect scalpul
 • hidratează și netezește părul fără a îngrășa scalpul
 • nu provoacă iritații, are un efect moderat
 • păr super ușor de descurcat

ÎNCERCAȚI NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO DACĂ:

 • părul dumneavoastră este deteriorat, uscat, fragil
 • vă confruntați cu un păr tern și electrizat
 • aveți nevoie de o curățare în profunzime a părului și scalpului

NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO: ANALIZA INGREDIENTELOR

Șamponul conține substanțe delicate de curățare, spumante și ingrediente puternice de îngrijire.

 • Micelele: molecule care elimină praful, uleiul, toxinele și reziduurile produselor cosmetice de la nivelul părului și scalpului.
 • Extractul de alge Nori: protejează împotriva razelor UV, consolidează și netezește părul. Algele roșii Nori sunt cele mai minunate substanțe de intensificare a frumuseții. Personal, ador și cremele faciale bogate în alge.
 • Guma Tara: creează un strat de protecție care previne deteriorarea și sigilează apa în interiorul firului de păr.
 • Uleiul de ricin: îngrijește părul de la foliculi până la vârfuri, consolidează, protejează culoarea, hidratează și hrănește scalpul.

NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO: RECIPIENT, PREȚ, DIMENSIUNE

Șamponul este comercializat în cel mai frumos recipient pe care l-am văzut vreodată pentru un șampon. Nuanțele de negru și auriu se potrivesc decorului băii mele. 🙂 Șamponul arată minunat și miroase incredibil (aromă proaspătă, nu mirosul dulce, sufocant pe care nu-l suport). Șamponul de 300 ml face spumă perfect, este ușor de distribuit și de îndepărtat din păr, în plus, o cantitate mică este suficientă pentru a acoperi întreaga podoabă capilară. Pentru mine, prețul reflectă perfect efectele minunate.

Algae Micellar Shampoo

DE CE NANOIL ALGAE MICELLAR SHAMPOO ESTE UN PRODUS ESENȚIAL PENTRU MINE?

Ce părere am despre șamponul bogat în alge? Este preferatul meu! Nu doar curăță perfect părul, dar îl și îngrijește, menține hidratat, lăsându-l neted, elastic și ușor de periat. Acesta este cel mai bun șampon hidratant pe care l-am folosit vreodată.

Ați încercat Nanoil Algae Micellar Shampoo sau gama de produse hidratante Nanoil? Oferta include, de asemena, masca de păr pe bază de alge și balsamul bifazic revoluționar sub formă de spray – toate produsele sunt disponibile pe www.nanoil.ro.