DreamSkin

Nici una dintre dumneavoastră nu se îndoieşte că aspectul perfect al părului este la fel de important precum cel al pielii. Ne dorim un ten odihnit, proaspăt, neted şi radiant, nu lucios şi uscat. Dorim ca pielea noastră să aibă un aspect uniform şi dorim să putem camufla toate imperfecţiunile şi ridurile… ce riduri?

Majoritatea fondurilor de ten acţionează doar pentru o scurtă perioadă de timp, şi anune aproximativ 2-4 ore după aplicare. Visul unui ten natural şi frumos rar devine o realitate. Doar dacă daţi o şansă acestui mic produs miraculos – Dior Dream Skin Perfekt Skin Cushion. De ce este considerat un remediu miraculos pentru un aspect perfect al tenului? În primul rând, nu doar camuflează toate imperfecţiunile pielii, ci şi îngrijeşte pielea. „Puterea sa incredibilă” are la bază două ingrediente naturale: Longoza şi Opilia. Longoza ese o floare cultivată în Madagascar şi este preţuită pentru proprietăţile sale de înfrumuseţare şi de întărire a pielii. Pe de altă parte, Opilia este o plantă originară din regiunile tropicale ale lumii, cu fructe galbene sub formă de prune şi cu proprietăţi hidratante şi antioxdante. Datorită puterii plantelor descrise mai sus, fondul de ten cushion îmbunătăţeşte aspectul pielii, elimină radicalii liberi şi acoperă eficient toate petele şi zonele decolorate ale tenului. M-a impresionat filtru solar al produsului Dream Skin (SPF 50).

Dior Perfect Skin Cushion are forma unei perniţe, este plasată în jurul unui recipient şi veţi obţine o inserţie de rezervă… <3 La aplicare, produsul este minunat: are o consistenţă lichidă cu o formulă excepţional de uşoară, aplicarea este de vis, deoarece se distribuie foarte bine la nivelul pielii. Puteţi aplica cu ajutorul degetelor sau cu o pensulă plată specială. Dream Skin se omogenizează perfect, lăsând o senzaţie plăcută la nivelul pielii. De asemenea, o puteţi simţi la atingere: tenul meu a devenit perfect neted aproape imediat după aplicarea fondului de ten. Riscul de a obţine un efect de mască este minim. Fondul de ten asigură un efect perfect natural, camuflând, în acelaşi timp, imperfecţiunile pielii. Este disponibil în doar patru nuanţe, datorită faptului că se omogenizează la nivelul pielii atât de bine încât se potriveşte oricărui ton de piele. Alegerea culorii potrivite este facilă, nu mai trebuie să alegeţi între „şaizeci” de nuanţe diferite, dintre care una este exact la fel ca cealaltă şi ca cea de dinaintea sa. Puteţi pleca din magazin şi în lumina zilei să descoperiţi să aveţi un ten portocaliu. Dream Skin, într-adevăr, lasă tenul frumos ca un vis. Intenţionez să testez şi alte produse din această colecţie şi când le voi obţine – voi face o recenzie pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *