Bună, fetelor!

Tratamentele cu ulei de păr au devenit un succes in domeniul îngrijirii părului. Fiecare fată ştie cum să procedeze şi ce produse să utilizeze. Din păcate, nu toate dintre noi cunoaştem faptul că schimbarea metodei de tratament cu ulei poate oferi şansa de a hidratat părul. Ce doresc să spun prin asta?

De ce tratamentul cu ulei pe părul ud este atât de eficient pentru părul dumneavoastră?

Este o idee minunată pentru hidratarea atât a părului, cât şi a scalpului. Puteţi aplica un ulei cosmetic sau un ser pe bază de silicon. Această metodă de îngrijire a părului poate înlocui cu succes tratamentele cu măşti şi balsamuri de păr. Aplicarea uleiului pe părul ud este o procedură extrem de simplă şi rapidă. Singurul aspect pe care trebuie să-l aveţi în vedere este de a nu îngrăşa scalpul şi de a preveni mătreaţa. Ce alte beneficii are tratamentul cu ulei pe părul ud? O intensificare a strălucirii, netezime, fineţe şi combaterea cauzelor care duc la despicarea vârfurilor. Dezavantaje? Din păcate, există un dezavantaj… Părul îşi poate pierde din volum.

Cine poate aplica tratamentele cu ulei pe părul ud?

Oricine poate efectua tratemente cu ulei, indiferent de tipul părului şi scalpului, de rutina anterioară de îngrijire, de vârstă sau gen. Persoanele cu păr uscat, creţ, electrizat sau static vor beneficia cel mai mult de acest tratament. După utilizarea unui ulei, podoaba dumneavoastră capilară va trece printr-o transformare.

Tratamentul cu ulei de păr – pas cu pas

Aplicaţi un ulei imediat după spălarea părului şi eliminaţi excesul de apă. Masaţi o cantitate mică de ulei între palme; două picături sunt sufieciente pentru un păr de lungime medie. Întindeţi uniform uleiul la nivelul vârfurilor şi lungimii părului. Nu aplicaţi o cantitatea prea mare pentru a evita îngrăşarea părului (o surpriză neplăcută după uscarea cu foehnul). Tratamentul cu ulei pe păr ud oferă efecte speclaculare, nu-i aşa? Părul ud absoarbe serurile pe bază de ulei mai bine şi mai rapid, atât este de simplu 🙂

Şi dumneavoastră preferaţi tratamentele cu ulei pe părul ud?? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *