Păr fin, plat, tern… Dacă și voi aveți un astfel de păr, ați ajuns în locul potrivit. În această postare, veți afla cum să dublați volumul părului, ce produse să folosiți și cum să mențineți volumul părului pentru mai mult timp. Așezați-vă confortabil și continuați să citiți!

Metoda bunicii de a obține mai mult volum

Clătirea cu oțet de mere, plante și ulei de ricin reprezintă doar câteva dintre trucurile folosite de bunicile noastre pentru a adăuga volum părului. Partea esențială este să ne amintim să le folosim regulat și să fim persistente deoarece produsele naturale acționează mai lent decât cele gata preparate. Pe de altă parte, ceea ce vine de la Mama Natură ne oferă doar beneficii.

Tratamente cu ulei pentru păr voluminos

Aplicarea uleiurilor la nivelul părului vizează mărirea volumului, hrănirea, stimularea strălucirii și facilitarea stilizării părului. Succesul tratamentului depinde de alegerea uleiului potrivit în funcție de porozitatea părului. Aplicați uleiuri de câteva ori pe săptămână fie pe părul uscat, fie pe părul umed. De asemenea, este important să îndepărtați temeinic uleiul din păr.

Consistența produsului vs. structura părului

Alegeți produse ușoare, cu efect de întărire, care nu îngreunează părul. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că produsul este conceput pentru tipul dumneavoastră de păr. Aceasta se aplică și altor produse cosmetice: de curățare, de îngrijire, de stilizare.

Cum să ne spălăm părul în mod corect?

Umeziți părul și faceți spumă din șampon între palme. Apoi, aplicați la nivelul rădăcinilor părului și scalpului. Masați pielea cu vârful degetelor pentru a mări fluxul sanguin, întări foliculii părului și ridica rădăcinile. La final, clătiți bine părul cu apă călduță.

Folosiți foarfeca

Este ultima soluție, totuși, singura care funcționează atunci când este dificil să vă lăsați părul lung. Coafura potrivită stimulează volumul și puteți opta pentru păr în trepte. Bobul este, de asemenea, o alegere populară pentru cele care doresc mai mult volum.

Rutina corectă de stilizare a părului este esențială

Volumul părului poate fi intensificat printr-o rutină potrivită de uscare, stilizare și periere. Rețineți să utilizați produse de protejare a părului înainte de uscare și să aplicați cosmetice de stilizare potrivite tipului și condiției părului. În ceea ce privește rutina de periere, încercați un produs de descurcare pentru a preveni deteriorarea inutilă a părului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *