nanoil hair styling spray

V-am pregătit o nouă recenzie sinceră! Un primer de păr este eroul postării de astăzi. Vă garantez că nu veți mai opta pentru o spumă sau un spray de păr obișnuit! Acest produs de pre-stilizare este minunat – jos pălăria! Să începem cu începutul însă. Cum se numește? Vă prezint recenzia mea despre Nanoil Hair Styling Spray!

Nanoil Hair Styling Spray – Recenzie

Am primit cadou acest primer de păr. Prietena mea mi-a cumpărat un set care include produse de la Nanoil: spray de stilizare a părului, mască de păr cu alge, ulei de argan presat la rece și ser facial cu vitamina C. Nu știam nimic despre Nanoil înainte de asta. Toate produsele s-au dovedit a acționa minunat și fiecare merită o recenzie separată. Puteți fi sigure că vor apărea pe blogul meu, așa că vă invit să le citiți. Veți avea ce citi, dar acum, să nu ne îndepărtăm de la eroul postării de astăzi.

Primerul de stilizare Nanoil este un produs pe care nu l-aș fi luat în considerare deoarece nu foloseam astfel de cosmetice. Îmi usucam întotdeauna părul cu foehnul fără să aplic niciun primer. De când l-am primit cadou, m-am gândit că e păcat să nu-l încerc, în plus, este promovat ca un produs multifuncțional care garantează o stilizare mai facilă, dar și fixare, netezime și strălucire și conține substanțe nutritive care mențin sănătatea părului și îl protejează împotriva deshidratării și deteriorării.

spray pentru facilitatea stilizării părului nanoil

Cum folsesc primerul de păr de la Nanoil?

Acest produs acționează cel mai bine pe părul ud: este eficient, lăsând părul mai mătăsos și mai ușor de stilizat. De aceea, îmi umezesc sau spăl întotdeauna părul înainte de a-l folosi. Apoi, stilizez părul ca de obicei. Oferă un aspect superb de fiecare dată – indiferent dacă îmi ondulez părul cu rolele sau cu peria rotundă sau dacă îl usuc cu foehnul pentru un plus de netezime și finețe. La sfârșit, aplic spray-ul din nou pentru fixare. Pot fi sugură că stilul meu impecabil rezistă toată ziua!

Nanoil Hair Styling Spray – ingrediente nutritive benefice

Știți ce altceva mai ador la acest primer? Substanțele nutritive care nu doar hrănesc și revitalizează părul, dar și îl protejează împotriva deshidratării și deteriorării, protejând împotriva factorilor externi agresivi. Combinația de ulei de ricin și pantenol redă rapid sănătatea părului!

hair styling spray nanoil

Nanoil Hair Styling Spray – îl recomand din inimă deoarece:

  • Are o formulă ușoară și este simplu de aplicat.
  • Reduce la jumătate timpul de stilizare.
  • Oferă o fixare minunată.
  • Lasă părul superb, oferindu-i strălucire, netezime și finețe.
  • Menține părul fabulos indiferent de vreme.
  • Părul nu capătă un aspect artificial și rigid.
  • Are efect de consolidare și hidratare.
  • Previne electrizarea și efectul static.

De unde putem cumpăra acest spray de stilziare? Mi-am întrebat prietena! Vizitați www.nanoil.ro și relaxați-vă la o sesiune distractivă de cumpărături!