Este un lucru bine cunoscut că celebritățile dictează trendurile în lumea modei și beuaty-ului. Fie că ne dăm sau nu seama, suntem influențați de machiajele fabuloase pe care le vedem pe copertele revistelor, pe ecranele cinematografice sau pe covoarele roșii. Deci, de ce să nu profite de acea inspirație pe care o oferă și să o utilizăm în avantajul nostru?

Kylie Jenner

Kylie Jenner Machiaj

Unul dintre trendurile popule a constituit-o de machiajul Kylie Jenner, care include sprâncene perfect definite, buze pline și un aspect luminos și de durată. Machiajul ei are ca element central accentuarea pielii și a buzelor, utilizând un contur pronunțat și un iluminator strălucitor. De asemenea, ea optează deseori pentru culori pământii și nuanțate pentru ochi, care complimentează tonul pielii sale.

Rihanna

Rihanna Machiaj

Nu puteam vorbi despre machiajul de celebritate fără a menționa în fruntea listei creatoarea brandului Fenty Beauty, Rihanna. Versatilitatea ei în ce privește machiajul este de neegalat, așa că fie că dorești un look natural sau unul complet glam, Rihanna este definitiv o sursă de inspirație pentru atingerea acestui scop.

Zendaya

Zendaya Machiaj

Deseori, Zendaya ne arată cât de mult poate scânteia atributul individualității prin intermediul machiajului. Îndrăzneță și neconvențională, ea experimentează cu diferite culori și forme, oferindu-ne mereu o lecție despre cum să ieșim din zona noastră de confort și să ne exprimăm personalitatea prin machiaj. Mergeți și încercați unele din look-urile sale, veți fi surprinși de rezultate!

Gigi Hadid

Gigi Hadid Machiaj

Gigi Hadid este un model al inspirației. Ea nu este genul de femeie care să se ascundă în spatele machiajului. În locul acestuia, ea alege un look natural, accentuându-și alura de zeiță, cu puțin bronzer și mascara. Dacă sunteți în căutarea unui mod de a arăta fresh și mereu tânără, Gigi este inspirația pe care trebuie să o urmați.

Taylor Swift

Taylor Swift Machiaj

Taylor Swift este recunoscută pentru stilul ei clasic în ceea ce privește machiajul. Cu o privire mereu accentuată de un tus negru și niște buze roșii sexy, Taylor ne oferă inspirație pentru un look elegant și mereu în trend.

După cum puteți vedea, celebritățile ne oferă o mulțime de inspirație atunci când vine vorba de machiaj. Nu vă fie teamă să experimentați cu diferite stiluri și să vă accesați potențialul maxim de frumusețe. Până la urmă, este vorba de a vă simți minunat în pielea voastră, indiferent de trendurile actuale.

Și multe altele!

A mai multor celebrități, cum ar fi Ariana Grande, Kim Kardashian, Jennifer Lopez și alții, deasemnea, oferă o mulțime de idei și inspirație când vine vorba de machiaj și stil.

Sperăm că acest articol vă ajută să vă găsiți inspirația necesară pentru a crea un machiaj care vă pune în valoare frumusețea și personalitatea. Dacă aveți vreo celebritate preferată de la care vă inspirați, nu ezitați să ne spuneți!