Kit de extensii de gene DIY nanolash

Genele tip cluster, sau smocuri, pentru aplicare DIY la domiciliu de la Nanolash au apărut recent pe piața de beauty și au câștigat rapid o grămadă de adepte. Trebuie să recunosc că abia așteptam să testez aceste gene cluster pentru extensia genelor DIY acasă. În sfârșit, a venit timpul să le încerc!

Genele mele sunt destul de delicate prin natura lor. Chiar și un rimel prost le poate accelera căderea. Am folosit tot felul de balsamuri și seruri pentru a le readuce la starea lor corespunzătoare. La început, mi-a fost teamă să aplic gene false, gândindu-mă că aș putea să-mi deteriorez din nou genele. Cu toate acestea, recenziile pozitive de pe internet m-au încurajat să le încerc.

Au funcționat genele false DIY Lash Extensions pentru mine? Află părerea mea!

Gene cluster ușoare de la Nanolash – primele impresii

Am comandat DIY Eyelash Extensions ca parte a unui kit complet de extindere a genelor. Acesta include un adeziv, un fixator, un dizolvant și o pensetă specială. Cu toate acestea, poți comanda genele și fără toate aceste accesorii.

Eu am ales unul dintre cele opt stiluri. Am vrut ca clusterele de gene să se potrivească cât mai bine cu forma ochiului meu. Ce surpriză plăcută! În cutie, am găsit gene cluster în 3 lungimi diferite: 10, 12 și 14 mm. Deja îmi puteam imagina toate lookurile perfecte de gene pe care le puteam crea pentru nunți, zile de naștere și pentru viața de zi cu zi!

Genele DIY Lash Extensions sunt moi și plăcute la atingere. Apreciez faptul că firele de păr nu sunt rigide. Genele false rigide pot sfârși prin a arăta grotesc. Mi-a atras atenția și banda neagră subțire pe care sunt dispuse clusterele. Aceasta îți permite să maschezi inteligent linia de legătură și să atașezi șuvițele astfel încât să se potrivească perfect cu linia genelor.

Primele mele impresii sunt de 10/10!

Cum să aplici extensiile de gene DIY acasă? Procesul meu de aplicare cu Nanolash!

Întrebându-mă cum să aplic genele cluster acasă, am căutat imediat instrucțiunile incluse în pachet. Totul părea destul de logic și simplu. Producătorul susține că aplicarea nu ar dura mai mult de 10 minute. Am început numărătoarea inversă.

Am aplicat un strat de adeziv. Datorită aplicatorului special, acesta se aplică rapid și ușor. Cu ajutorul pensetei, am luat un cluster și l-am plasat la aproximativ 1 mm de linia genelor. Am procedat la fel cu restul clusterelor de gene și am repetat același procedeu și la celălalt ochi.

Care sunt observațiile mele în urma primei aplicări a genelor DIY Eyelash Extensions? Ei bine:

  • aplicarea mi-a luat de fapt mai puțin de 10 minute;
  • adezivul a devenit lipicios după aproximativ 30 de secunde, ceea ce a făcut ca aplicarea să fie mult mai rapidă;
  • smocurile de gene false s-au îmbinat foarte bine cu genele mele naturale.

Într-un cuvânt, DIY Lash Extensions m-a surprins într-un mod pozitiv.

extensii de gene cluster

Extensiile de gene Harmony Nanolash DIY au fost combinate perfect cu genele naturale. Acesta este un model perfect pentru utilizarea de zi cu zi și pentru ocazii speciale.

Ce pot spune despre durabilitatea genelor cluster Nanolash?

Înainte de a cumpăra aceste gene cluster pentru aplicare la domiciliu, am observat informația producătorului conform căreia genele pot fi purtate timp de 5 zile. Mi-am asumat riscul și am terminat aplicarea chiar înainte de călătoria mea în interes de serviciu.

După primele cinci zile, nu am observat nicio schimbare în ceea ce privește aspectul smocurilor. La întoarcerea mea, adică după 8 zile, erau de asemenea toate la locul lor. Am încercat totuși să-mi îngrijesc corespunzător genele false de tip cluster. Am avut grijă de zona ochilor și am evitat să dorm pe burtă. Aparent, aceasta a fost metoda de a prelungi efectele aplicării.

În cele din urmă, am decis să dau jos smocurile. Brandul Nanolash indică faptul că acestea sunt destinate unei singure utilizări. Nu prea sunt de acord cu acest lucru. După ce le-am dat jos, am observat că smocurile nu s-au deformat și nu și-au schimbat forma. Am îndepărtat resturile de adeziv cu ajutorul dizolvantului Nanolash. După părerea mea, pot refolosi clusterele în siguranță.

extensii gene nanolash

Genele cluster de la Nanolash cu aplicare DIY – le-aș recomanda?

DIY Eyelash Extensions este un produs care m-a surprins în mod plăcut. În opinia mea, acestea sunt cele mai bune gene de tip cluster pe care le-am testat până acum. Atât rezistența, cât și simplitatea aplicării lor merită lăudate.

Există un motiv pentru care genele cluster Nanolash primesc recenzii online atât de pozitive. După ce am testat produsul, nu pot decât să le confirm.