Ulei de argan

Uleiul de argan, adică aurul lichid al Marocului, este unul dintre cele mai populare și scumpe uleiuri. 100% organic, nerafinat, presat la rece și original, uleul marocan oferă, cu siguranță, o valoare bună raportată la bani. Nu veți regreta achiziționarea sa după ce-i veți observa efectele! Este ca o investiție în bunăstarea pielii și părului vostru. Astăzi, doresc să laud cel mai bun ulei din nucile de argan – Nanoil Argan Oil. Lectură plăcută.

Nanoil Argan Oil – un produs de intensificare a frumuseții oferit de Mama Natură

Trebuie să vă conving că uleiul de argan este cel mai bun produs natural de înfrumusețare? Sunt sigură că ați auzit de proprietățile sale minunate. Nu sunt zvonuri, doar date: toate beneficiile incredibile ale uleiului de argan pe care le-ați auzit sunt adevărate. Este un produs inestimabil de intensificare a frumuseții, dar trebuie să știți de unde îl puteți obține. Nu cumpărați primul ulei de argan pe care îl vedeți în magazin. Pentru a vă asigura că are toate ingredientele benefice, trebuie să fie:

  • NERAFINAT
  • PRESAT LA RECE
  • CERTIFICAT
  • FĂRĂ ADITIVI
  • FĂRĂ SUBSTANȚE SINTETICE

Cu alte cuvinte, trebuie să fie Nanoil Argan Oil!

Uleiul îndeplinește criteriile și este cel mai bun ulei pur de argan disponibil. Este preferatul meu – îl ador pentru calitatea, recipientul mare și prețul său minunat.

Fapt distractiv

Uleiul de argan este un element important în medicina populară din Maroc. Este folosit frecvent pentru tratarea a diferite afecțiuni de pielii, precum deshidratarea, acneea, eczemele, psoriazisul sau chiar boli precum varicela. Este divin pentru părul uscat. Datorită concentrației ridicate de acid linoleic, uleiul de argan este considerat a fi un remediu pentru pielea inflamată.

Ulei de argan

Utilizările și beneficiile uleiului de argan Nanoil

  • UTILIZARE LA NIVELUL PĂRULUI – Nanoil Argan Oil este un tratament perfect cu ulei pentru toate tipurile de păr. Consolidează, netezește și adaugă strălucire, dar și stimulează creșterea părului. Îl prefer în locul măștilor de păr, deoarece hrănește și scalpul, nu doar părul!
  • UTILIZARE LA NIVELUL CORPULUI – Nanoil Argan Oil este, de asemenea, incredibil pentru pielea corpului și poate fi folosit pentru masajul anti-celulitic. Îl amestec cu loțiunea mea preferată de corp. Un astfel de amestec lasă pielea perfect hidratată și împiedică deshidratarea, în plus, este un produs minunat de aplicat după expunerea la soare!
  • UTILIZARE LA NIVELUL PIELII FACIALE – Ador să-l folosesc în îngrijirea feței! Nanoil Argan Oil este cel mai bun primer de machiaj, care îmi hidratează în profunzime pielea uscată, fără a fi comedogenic, și fără a lăsa un strat teribil, uleios pe față. Pielea este strălucitoare și machiajul rezistă toată ziua. Uleiul de argan, de asemenea, hrănește pielea de sub ochi – mi-a eliminat primele linii faciale.
  • UTILIZARE PENTRU BARBĂ ȘI MUSTAȚĂ – da, sunt serioasă. Nanoil Argan Oil nu este rezervat doar femeilor. Este un produs unisex pe care bărbații îl pot folosi pentru îngrijirea pielii după bărbierit sau pentru îngrijirea bărbii. Dacă partenerul dumneavoastră poartă barbă, aveți un cadou pentru următoarea sa zi de naștere!

Ați folosit acest ulei? Ce beneficii a oferit pielii și părului dumneavoastră?